Keramettin Yılmaz, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Keramettin Yılmaz, Aday Adaylığını Açıkladı

Keramettin Yılmaz, Aday Adaylığını Açıkladı

CHP'den Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

30.04.2013 16:13

Fetiye'ye bağlı Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz,

CHP'den Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısına CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu'nun yanı sıra Göcek Belediye Başkanı Recep Şatır ve Seki Belediye Başkanı Veli Yıldız da katıldı.

Yılmaz, açıklamasında 9 yıldır Ölüdeniz'de yaptıkları hizmetlerle beldede yaşayanları Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı ile tanıştırdıklarını söyledi. Yılmaz, görev yaptıkları süre içinde vatandaşlara hiçbir ayrım yapmaksızın hizmet götürdüklerine işaret ederek, "Çevre konusunda ciddi çalışmalar yaptık. Yaptığımız çalışmalar sayesinde bugün 3 mavi bayrağımız var. Ölüdeniz, turizmde artık bir dünya markası haline geldi. Yaptığımız Uluslararası etkinliklerle Ölüdeniz'i bir dünya markası yaptık. 2014'te Fethiye Belediye Başkanlığını da alarak Fethiye'de yaşayan vatandaşlarımızı da Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı ile buluşturacağız" dedi.

Yılmaz, 2014 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkanlığını kazanacaklarını anlatarak, "Sadece Fethiye'yi değil, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını da, Seydikemer Belediye Başkanlığını da alacağız. Seçimleri aldıktan sonra Fethiye'yi Uluslararası bir arenaya çevireceğiz. Fethiye'yi Uluslararası bir kültür kenti yapacağız. Kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel hayatına ciddi katkı sağlayacağız" diye ifade etti. CHP'ye yerel seçimlerde verilecek oyların önemine de işaret eden Yılmaz, şöyle konuştu. "Sizlerin CHP'ye vereceğiz her oy zor günler geçiren Türkiye Cumhuriyeti için hayati öneme sahip. Sizlerin oyları ile başta Muğla'da, Fethiye'de, Seydikemer'de yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere Muğla'nın farklı yerlerinde yaşayan halkımızı Sosyal Demokrat Belediyecilik ile buluşturacağız. Bugün bana destek için gelen herkese teşekkür ediyorum. Başta CHP Genel Merkezimiz, CHP İl ve İlçe Belediye Başkanlarımız, Göcek ve Seki Belediye Başkanlarımıza, Eski Belediye Başkan Adaylarımızdan Ahmet Çaçaron, Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Veli Papuçcu, Ölüdeniz Belediye Meclis Üyesi Ünsal Erişken, iş adamlarımızdan Atabey Akgün ve yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu ise, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'ın başarılı bir belediye başkanı olduğuna işaret ederek, "CHP 20 yıldır Fethiye'de belediye başkanlığını kazanamadı. 2014'te Fethiye'de, Muğla'da ve Seydikemer'de belediye başkanlıklarını kazanacağız" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keramettin Yılmaz, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement