Kimse Yok mu Derneği Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kimse Yok mu Derneği Hizmete Açıldı

Kimse Yok mu Derneği Hizmete Açıldı

Kimse Yok mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yozgat İyilik Noktası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

11.07.2012 16:28  Güncelleme: 16:53

Kimse Yok mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yozgat İyilik Noktası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Adnan Menderes Bulvarı Hamamcıoğlu Cami'nin yanındaki binada açılan İyilik Noktası'nın açılış törenine

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Sosyal Güvenlik Kurumu Duran Cesur, Kimse Yok mu Derneği Ankara Şube Başkanı Suat Şağban, davetliler ve derneğin gönüllüleri katıldı.

Kimse Yok mu Derneği Ankara Şube Başkanı Suat Şağban açılışta yaptığı konuşmada, dernek olarak yaptıklarının sadece hayırseverlerle mağdurları buluşturmak olduğunu belirterek, "Bizim görevimiz sadece köprü vazifesi kurmaktır. Paylaşmayı bilen, hedefinde menfaat değil, Allah rızası ve fazilet olan insanımız, sahip olduğu şeyleri inşallah her zaman ihtiyaç sahipleriyle paylaşacaktır. Yozgat Kimse Yok mu Derneği İyilik Noktası sürekli açık olacak, ihtiyaç sahipleri ve hayırda bulunmak isteyenler için hizmet verecektir." dedi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de

2002 yılında kurulan Kimse Yok mu Derneği'nin kurulduğu andan itibaren Türkiye'nin ve dünyanın değişik noktalarında 'kimse yok mu' diye feryat eden insanların yardımına koştuğunu belirterek, "Ecdadı olmaktan gurur duyduğumuz Osmanlı medeniyetinin bir vakıf medeniyetidir.

Kimse Yok mu Derneği hem Türkiye hem de dünyanın değişik yerlerinde kimse yok mu feryatlarına cevap veriyor. Veren el olma noktasında gayret gösterdikleri için bu derneği kuranlara ve emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Kimse Yok mu Derneği takdire şayan hizmetler sergilemektedir. Zenginlik sadece malın mülkün olması değildir aynı zamanda zenginlik paylaşabilmektir. Önümüzde Ramazan ayı var. Ramazanla beraber diğer zamanlardaki gibi elimizdeki bir dilim ekmeği komşumuzla paylaşabiliyorsak ne mutlu bizlere.

Çünkü bizler 'veren el alan elden üstündür' inancının mensuplarıyız. Bizler 'insanların hayırlısı insanlara hizmet edendir, insanların hayrına çalışanlardır' felsefesinin mensuplarıyız. Bizler nerede bir aç varsa, nerede bir yoksul varsa, nerede afet varsa hem inancımızın gereği hem de milli kültürümüzün gereğini olarak yardımına koşarız. Kimse Yok mu Derneği de bu kurulduğu günden bu yana inancımız ve kültürümüzün gereğini en iyi şekilde temsil ediyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurban kesilip dua edildikten sonra Kimse Yok mu Derneği Yozgat İyilik Noktası hizmete açıldı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kimse Yok mu Derneği Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement