Kızılay'dan Sbs Öğrencilerine Motivasyon - Son Dakika
Yerel

Kızılay'dan Sbs Öğrencilerine Motivasyon

Kızılay\'dan Sbs Öğrencilerine Motivasyon

Ardahan Çıldır Türk Kızılayı Çıldır Şubesi 8.sınıf Seviye Belirleme Sınavına girecek öğrencilere motivasyon programı düzenledi.

12.05.2013 08:03

Ardahan Çıldır Türk Kızılayı Çıldır Şubesi 8. sınıf Seviye Belirleme Sınavına girecek öğrencilere motivasyon programı düzenledi.

Program Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Gündüz, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aktemur, Halk Eğitim Müdürü Hamza Dursun, İlçe Nüfus Müdürü Muhlis Adıgüzel ve Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Orta okulu öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Program çerçevesinde öğrencilere eğitim ile ilgili kısa film ile Deniz DARK ve Murat Özkaya'nın hazırlayıp yönettiği "Kanlıderenin Kurtları" isimli tiyatro gösterisi izletildi.

Gösteriden önce konuşma yapan Kılılay Şube Başkanı M. Ahmet Vural " Yarınlarımızın temeli olan siz değerli genç kardeşlerimi zorlu bir sınav beklemektedir. Hiç şüphesiz ki bir çoğunuzun bu sınavda başarılı sonuçlar elde edeceğinden eminim. Unutmayın ki insanların zekası bilgisi ile değil, hayal gücüyle ölçülür. Başarıya ulaşmak için ilk önce hayal etmeli, daha sonrada bu doğrultuda çaba göstermelisiniz. SBS de hepinize başarılar diliyor, burada bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

YBO Okulu renber öğretmeni Rıdvan

Aydın'da bu sınavı bir maraton koşusu olarak gördüğünü ve artık bu koşuda son 100 merteye yaklaştıklarını belkirterek öğrencilerin zevklerinden fedakarlık yaparak bu süreci en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'dan Sbs Öğrencilerine Motivasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement