Kumluca Kaymakamı Salih Işık'a Veda - Son Dakika
Yerel

Kumluca Kaymakamı Salih Işık'a Veda

Kumluca Kaymakamı Salih Işık\'a Veda

Şişli Kaymakamlığına tayin olan Kumluca Kaymakamı Salih Işık için veda yemeği düzenlendi

21.08.2013 11:30

Şişli Kaymakamlığına tayin olan Kumluca Kaymakamı Salih Işık için veda yemeği düzenlendi.

Bir tesiste düzenlenen veda yemeğine, Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Elmalı Kaymakamı Mehmet Murat Çekmen, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, sivil toplum örgütümü temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Gecede konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kaymakam Salih Işık'ın ilçeden ayrılıyor olmasından dolayı kendileri için üzüntü, Işık için ise sevinç duyduklarını söyledi. Görev yaptığı sürede Işık'ın ilçeye büyük hizmetler verdiğini ifade eden Çetinkaya, "Kaymakam Salih Işık'ı bize sorarlarsa her zaman söyleyeceğimiz şeyler iyilik ve güzelliktir. Bütün insani değerler sayın kaymakamımızda mevcuttu. Kumluca'da başta eğitim hizmetleri olmak üzere, görev süresi içerisinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisini asla unutmayacağız" dedi.

Kaymakam Salih Işık da Kumluca'ya mutlulukla geldiğini ve severek görev yaptığını belirterek, "Ne mutlu bize, barındırdığı güzellikleriyle Türkiye'de farklı bir yer olan Kumluca'da beş yıl süreyle görev yaptık ve ayrılıyoruz. Görev süremiz içersinde bir kusurumuz olmuşsa hakkınızı helal ediniz, ben sizlere olan hakkımı helal ediyorum" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Kaymakamı Salih Işık'a Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement