MHP İl Başkanı, AK Parti Milletvekiline Tepki Gösterdi - Son Dakika
Yerel

MHP İl Başkanı, AK Parti Milletvekiline Tepki Gösterdi

MHP İl Başkanı, AK Parti Milletvekiline Tepki Gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un, Bartın Belediyesi ile ilgili olarak söylediği sözlere tepki gösterdi.

08.03.2012 17:53

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un, Bartın Belediyesi ile ilgili olarak söylediği sözlere tepki gösterdi.

MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un, "5 belediye başkanımız AK Partilidir. AK Partili belediyelerin icraatlarına bakıyoruz. Bir de il belediyesinin yaptığı çalışmalara bakıyoruz. Karşılaştırdığımızda belde belediyelerimizin daha başarılı olduğunu görüyoruz. Belediyecilik bir vizyon işidir. Bu vizyona sahip olmak lazım" şeklindeki ifadelerine sert tepki verdi. Özçelik, "AK Partinin vizyonları, verilemeyen hesapları dururken yeni hesaplar peşine düşmek olsa gerek. Sayın Yılmaz Tunç'un vizyon anlayışı, yolsuzluklarla anıldığı halde İçişleri Bakanlığı'nın soruşturma izni vermediği AK Partili belediyeler Kayseri ve Elazığ olsa gerek. Belde belediyeleri ile il Belediyelerini kıyaslayan. İmkansızlıkları yüzünden zor şartlar altında hizmet vermek durumunda kalan küçük belediyeleri tam anlamı ile hizmet olanaklarına sahip olmadıkları halde üst seviyede gösteren ifadeleri ile onurlandırdığını sanıp, oysaki sıkıntıya sokan bu zihniyetin vizyon anlayışının da, ufkunun da ne kadar sığ olduğunu ortaya koyuyor. Verilemeyen hesapları dururken yeni hesaplar peşine düşmesi siyaseten olabilir. Toplum vicdanını günü geldiğinde gereğini yapacaktır. Tek başına bir iktidarın gücünü kullanamamış, 10 yılda Kirazlık Barajı'nın yolunu bitirememişken, Kozcağız Barajını ihale etmek, 10 yılda 36 kilometre Bartın-Arıt-Aydınlar yolunun ancak sadece 3 kilometresini yapabilmişken, Ulus- Eflani yolunu projelendirmek vizyon olsa gerek. Yoğun kar yağışı sonucu Arıt beldemizin açılamayan yolları sebebiyle öğrencilerin okula gidemediği, imkansızlık nedeniyle ancak ana arterlerin açıldığı Arıt'ı görmemek vizyon olsa gerek. Yine Arıt'ın yeni yapılan ve sürekli patlayan su iletişim sistemini çözmeden Bartın Belediyesine talip olmak anlayışı sığ bir anlayışın ürünüdür. Bunlar sadece gündemde olan ve bir beldemizden örnekler bahsedilen vizyon, AK Partili belediyelerin tamamı bu sıkıntılarla mücadele ederken onları il belediyeleri ile mukayese eden vizyon olsa gerek. Sayın Cemal Akın'ın, 'Bartın'ı bilmiyorsun, meselelere yabancısın' sözüne sinirleniyor. Gerçek ortada. Hala olduğu yerin sıkıntı ve problemlerini göremeyen, görüyorsa da çözemeyen sayın vekil 'İstanbul Vizyon' diyor. Sıkıntılardan, memleket meselelerinden çok uzak olduğunu ve hala daha Bartın'a gelemediğini ortaya koyuyor" dedi.

MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, "Başlanan projeleri bitirmeden yeni projeler açıklamak, yazın çekilen şantiye fotoğrafları ile kışın açıkladıkları projeleri anlatmak mı vizyon? Kendi Ankara'da kalemi Bartın'da olan Sayın Yılmaz Tunç'un, devletin maddi gücünü bölgemizde uzun yıllara yayılan fakat bitmesine ilişkin somut ilerleme görülmeyen çalışmalarla israfa dönüştürdüğünün dikkatini çekmek istiyorum. Geçmiş dönemlerde yapılan fabrikalarla dolan organize sanayinin arıtma tesisi ve elektrik sıkıntısı çözüm bekliyor. İnşallah vizyonunuzla enerji yetersizliği nedeniyle yeni projeleri hayata geçiremeyen sanayicinin sıkıntılarını da çözersiniz. Her şey yaşanabilir huzurlu refah dolu bir Bartın içindir" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İl Başkanı, AK Parti Milletvekiline Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement