MHP Kadroları Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

MHP Kadroları Yemekte Buluştu

MHP Kadroları Yemekte Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Teşkilatı, 4 Kasım'da gerçekleştirilecek olan 10.Olağan Kongresi öncesi, delegelerle birlik-beraberlik gecesinde bir araya geldi.

17.10.2012 19:16

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Teşkilatı, 4 Kasım'da gerçekleştirilecek olan 10. Olağan Kongresi öncesi, delegelerle birlik-beraberlik gecesinde bir araya geldi.

MHP Manisa İl Teşkilatı'nın Akpınar'da düzenlediği akşam yemeğine Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra MHP MKYK Üyesi Mustafa Enöz, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Urganlı Belediye Başkanı Halil Daşkan, Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Kadın Kolları Başkanı Sevil Şekercioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Tamer Çipiloğlu, Belediye Meclis üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile parti ilçe başkanları ve delegeler katıldı. Partilerinin 4 Kasım tarihinde düzenlenecek olan 10. Olağan Kongresi öncesi birlik ve beraberlik amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirten MHP İl Başkanı Tamer Akkal, "4 Kasım'da Ankara Arena'da düzenlenecek olan 10. Olağan Kongremizin hayırlı olmasını diliyoruz. Parti olarak iktidara yürüdüğümüz bu yolda, en güzel demokrasi örneğini herkese göstereceğiz. Kongremiz öncesi delegelerimizle bir araya gelerek, birlik ve beraberliğimizi göstermek amacıyla bu geceyi tertip ettik. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Kadroları Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement