MHP'li Kadınlardan Dayanışma Yemeği - Son Dakika
Yerel

MHP'li Kadınlardan Dayanışma Yemeği

MHP\'li Kadınlardan Dayanışma Yemeği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile dayanışma yemeği düzenledi.

08.03.2012 12:59

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile dayanışma yemeği düzenledi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen etkinliğe; Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Tuncay Maden, teşkilat üyeleri, MHP Bolu Gerede Kadın Kolları Başkanı Arzu Özcan, MHP eski Milletvekili adayı Sezai Bilgin ve MHP Bartın Kadın Kolları üyeleri ile birlikte onur konukları şehit anneleri ve çok sayıda davetli katıldı. Dayanışma yemeğine katılan hanımlar, Ritim 74 müzik gurubunun birbirinden güzel ve neşeli şarkılarıyla eğlenirken, sergilenen "Kadın Hayatlar" fotoğraf sergisi ve Geleneksel El Sanatları Derneği'nin birbirinden güzel el emeği göz nuru çalışmaları etkinlikte göz doldurdu. Bartın Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, "Kadın olmanın mana ve önemini vurgulayan anlam yüklü bir gündeyiz. Yıllardan beridir bilimden sanata spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına her alanda kadınların büyük başarılarına şahit olunmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler Türk kadınının bu gününü kutlamayı en çok hak eden kadınlardan olduğuna inanıyoruz. Çünkü bizim kadınlarımız Atillaları, Alparslanları, Yavuzları, Fatihleri, Mustafa Kemalleri doğurarak bu büyük şahsiyetler vasıtasıyla da dünyaya nizam vermenin onurunu taşımaktadırlar. Her şeyin en güzeline layık Türk kadınının Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, Türk-İslam coğrafyasındaki kadınların, Bartınlı hanımefendi büyüklerimin ve kardeşlerimin bu anlamlı gününü tebrik ediyor hepsini sevgi ve saygılarımla selamlıyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Kadınlardan Dayanışma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement