Milletvekili Şükrü Nazlı: İnsanlığı Yüceltmek İçin Gelin Birlik Olalım - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Şükrü Nazlı: İnsanlığı Yüceltmek İçin Gelin Birlik Olalım

Milletvekili Şükrü Nazlı: İnsanlığı Yüceltmek İçin Gelin Birlik Olalım

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, "Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin kutlandığı ’Kutlu Doğum Haftası’nı idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

13.04.2016 11:33

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, "Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin kutlandığı 'Kutlu Doğum Haftası'nı idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kutlu Doğum Haftasa sebebiyle bir mesaj yayınlayan Nazlı, "Sevgili Peygamberimizi derin bir saygı ve sevgi ile andığımız Kutlu Doğum Haftası ruhunu yaşadığımız her ana yaymak bizler için kurtuluş olacaktır. O'nun mübarek ruhuna salat ve selam okumak hiç şüphesiz büyük milletimizin Sevgili Peygamberimize olan engin sevgi ve bağlılığının bir ifadesidir. Sevgili Peygamberimizin tebliğ ettiği İslam dini ile dünya aydınlandı, tek Allah inancı ile kalpler nurlandı. Eşitlik, adalet ve kardeşlik geldi. O'na inanan toplumlar gerçek huzura kavuştu. O'nun doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için çok hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır. Gelin bu vesile ile; 'Allah Yeniden Başlayanların Yardımcısıdır' düsturu ile yeniden başlayalım. Barış için, milletimizin huzuru için birlik olalım.'Bir elime ayı bir elime güneşi verseler yine de davamdan dönmem' diyen bir Peygamberin (SAV) ümmeti olarak, davamızdan vazgeçmeden, yorulmadan vatanımız için çalışalım.Sevgili Peygamberimiz (SAV) anmak için, her yıl Nisan ayında organize edilen, Peygamberimizin dünyayı teşrifleri olan Mevlid-i Nebevi (Hicri Rebiulevvel ayının 12. gecesi) tüm dünya Müslümanları için, refah, huzur ve sağlık getirmesini temenni ederim" ifadelerine yer verdi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Şükrü Nazlı: İnsanlığı Yüceltmek İçin Gelin Birlik Olalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement