Saatcı, Seçilen ve Atananlara "Hayırlı Olsun" Dedi - Son Dakika
Yerel

Saatcı, Seçilen ve Atananlara "Hayırlı Olsun" Dedi

Saatcı, Seçilen ve Atananlara "Hayırlı Olsun" Dedi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ilçeye yeni atanmış ve seçilmiş kurum başkanları ve yöneticilerine "hoş geldiniz" ziyareti geleneğini sürdürüyor.

28.08.2012 12:41

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ilçeye yeni atanmış ve seçilmiş kurum başkanları ve yöneticilerine "hoş geldiniz" ziyareti geleneğini sürdürüyor. Başkan Saatcı dün Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Hüseyin Kocabıyık'a, yeniden seçilen Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Güngör Berk'e ve SGK Yeni Müdürü Ahmet Ekecan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya ziyaretlerde Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş yanı sıra Zabıta Amiri Halime Ok'ta eşlik etti. Saatcı ve ekibinin ilk ziyaretini Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık'a yaptı. Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette görevli polisleri selamlayarak geçen Saatcı'yı, Kocakaya müdürlük binasında karşıladı.

Ziyarette konuşan Başkan Saatcı, "Samimi olarak şunu söylemek istiyorum. Birçok emniyet müdürüyle beraber çalıştık. Ancak ilk kez Hüseyin kardeşim resmi görevine başlamadan önce yenge ile bizi ziyaret etti. Bu alışıla gelmişin dışında bir şeydir. Ben ilk önce samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Hayırlı bir görev süresi temenni ediyorum. Muğla bölgesinden geldiğinden dolayı zaten Fethiye'yi biliyor. Zaten kendiside kültürümüz çok iyi biliyor. Başarılı olacağından en ufak şüphem yok. Fethiye'deki tüm emniyet personeline başarılar diliyorum. Allah saçlarının tellerine zarar getirmesin. Ancak her gün şehit haberiyle kalkan bir ülke haline geldik. Bu anlamda da tüm personelimizi Allah korusun" ifadelerini kullandı.

"FETHİYE'Yİ GÜZELLİKLER KATMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık

ise, "Bizi de göreve başladığımız ilk gün Başkanımız Behçet Saatcı ziyaret ediyor. Yerel yönetimlerin böyle bölgelerde çok büyük bir önemi var. Uyum içerisinde Fethiye'ye güzellikler katılacağımızdan şüphemiz yok. Bizde tuğla üzerine tuğla koymak için katkı sağlayıp bir şeyler yapmaya çalışacağız.

Başkanımız zaten samimi bir insan. Kurumum ve şahsım adıma Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

"SİYASET TABELASINI KURUMLARDAN KALDIRDIK"

Saatcı ve beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş'ın bir diğer ziyareti Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) oldu. ADD'ye ziyaret eden Saatcı burada önemli değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Saatcı, "Güngör Ağabey bize ziyarete gelmişti. Bu uzun süre zarfında ülke için hassas konularda bir çok sempozyum düzenlediler. Bilgilendirme toplantıları yaptılar. Yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı kendisine ilçem adına teşekkür ediyorum. Türkiye'de artık bazı kurumlarda siyaset tabelasını kaldırdık. Ülke olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde herkesin beraber hareket etme mecburiyeti olduğu zamanlarda ADD üstüne düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyor. İlçemize verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"13 YILDIR FETHİYE PLANLI BİR ŞEKİLDE DEĞİŞİYOR"

ADD Fethiye Şube Başkanı Güngör Berk ise, "Görüyorsunuz; Fethiye süratli fakat planlı bir şekilde değişiyor. Bu kentleşmede üç dönemdir başarılı çalışmalara izlediğimiz Sayın Belediye Başkanımız Behçet Saatcı'nın başarılarının devamını diliyoruz. Ziyaretinden dolayı da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Saatcı'nın son ziyareti SGK'ya oldu. İlçeye SGK'yı getirenlere teşekkür eden Başkan Saatcı, "İlçemizde ki insanların Muğla'ya gitme mecburiyeti ortadan kalktı. SGK'de şuan da dahi yoğunluk var.

Çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. SGK yeni müdürü Ahmet Ekecan ise, kurumlar arası çalışmaların bugüne kadar düzenli gidişatı devam ettirmek istediklerini belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saatcı, Seçilen ve Atananlara 'Hayırlı Olsun' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement