Sevim'den Hancıya Cumhuriyet Altını - Son Dakika
Yerel

Sevim'den Hancıya Cumhuriyet Altını

Sevim\'den Hancıya Cumhuriyet Altını

Erzurum'un olimpiyat gururu Doğan Hancı'ya Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim'den ödül geldi.

25.09.2012 16:43

Erzurum'un olimpiyat gururu Doğan Hancı'ya Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim'den ödül geldi. İngiltere'nin Başkenti Londra'da 29 Ağustos 09 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılan Paralimpik Olimpiyatları'nda başarılı bir performans göstererek, ülkemize bronz madalya kazandıran Doğan Hancı, Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi. Milli okçu Doğun Hancı'yı tebirk eden ve başarısından dolayı kutlayan Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, Londra fatihini Cumhuriyet altını ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Bronz madalyalı sporcuyu kutlayan Sevim, bu sporcunun aldığı başarının Erzurum ve Türkiye için gurur kaynağı oldu" dedi.

HANCI: LONDRA'DA TARİH YAZMIŞTIR

Basından Doğan Hancı'nın büyük başarısını takip ettiğini ve gururlandığını belirten Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, "Doğan Hancı azmi ve büyük başarısı sonucu Türk halkı olarak bizleri gururlandırmıştır. Bizde kendisine Türk Telekom ve Erzurum Telekomspor olarak ödüllendirmek istedik, kendisini bu büyük başarısından dolayı kutluyoruz. İnşallah kulübümüze okçuluk şubesi açtığımızda Hancı'nın tecrübelerinden faydalanırız" dedi. Doğun Hancı'nın engelli bir sporcu olarak, engel tanımadığını ve bütün zorlukların üstesinden gelerek madalya kazandığını ifade eden Sevim, "En çok da kendisini bu yöne ile tebrik ediyoruz. Doğan Hancı, okçuluk gibi ferdi anlamda büyük beaceri iseteyen bu spor dalında bir tarih yazmıştır" dedi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN DA TEBRİK ETTİ

Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim ile Telekomspor camiasının kendisine göstermiş olduğu ilgiden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Doğan Hancı, Bölge Müdürü Timur Sevim'e de yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti. Hancı, "Ben Londra'da iken Sağlık Bakanımız Recep Akdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız, Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ve Eski Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt beni arayarak başarımı kutladı. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'da beni cepten arayarak tebrik etti. Kendisinin telefonunu yarışların atmosferi ile duyamadım. Ama daha sonra telefonumda görünce çok sevindim. Başbakanımıza teşekkür ediyorum, zatem bizi yemekte de ağırladı ve bizimle yakından ilgilendi. Türkiye'nin böyle sporu seven bir başbakanı olduğu için gurur duyuyoruz. Türkiye'de sporcuya verilen destek spora verilen bir destektir, her kesimin bu doğrultuda hareket etmesi en büyük arzumuz" dedi.

Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim'in Doğan Hancıyı ödüllendirdiği toplantıya Telekomspor Kulüp Başkanı Sakıp Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Kemal Akkan, Mehmet Çıtıraz, Adem İstanbullu ve Battal Alpkılıç da hazır bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevim'den Hancıya Cumhuriyet Altını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement