Seydişehir'de Ataması Çıkan Başsavcı'ya Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Seydişehir'de Ataması Çıkan Başsavcı'ya Veda Yemeği

Seydişehir\'de Ataması Çıkan Başsavcı\'ya Veda Yemeği

Konya’nın Seydişehir ilçesinde görev yeri değişen Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Demirtaş’a veda yemeği verildi.

27.06.2014 17:38

Konya'nın Seydişehir ilçesinde görev yeri değişen Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Demirtaş'a veda yemeği verildi.

Veda yemeğine Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan, Baro Başkanı Mehmet Koyuncuoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, Ziraat Bankası Müdürü Mustafa Alpaslan, Vakıfbank Müdürü Dayanç Anıl Aksun, Ticaret Oda Başkanı Cemal Küçük, Ziraat Oda Başkanı Nihat Kocagöz, Kızılay Dernek Başkanı Tevfik Balcı, Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanı Emine Arslan ve eşi, Ümit Çoçukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ve eşi Şoförler Oda Başkanı Hasan Ünvar, Yenibahar Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail Aslan, SESİAD Başkanı Mustafa Çelmeli ve koruma kurul üyeleri katıldı.

Bir restoranda verilen yemekten sonra Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Demirtaş'a, Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı ve şubesi adına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük plaket takdim etti.

Denetimli Serbestlik Kurumu adına kısa bir konuşma yapan Müdür Ruhşen Doğan, "Sayın Başsavcımız Erdoğan Demirtaş kurumumuzun çalışmalarını önemseyerek gereken ilgi ve alakayı göstermiştir. Bu üstün çalışmalarımız dolayısıyla sizlere müteşekkiriz. Tayini dolayısıyla kendisinden ayrılmamız tabiatı ile bizleri üzdü. Yeni görevinde Sayın Başsavcımıza başarılar diler, sağlık ve mutluluklar temenni ederiz" dedi.

Kütahya Savcılığına atanan Başsavcı Erdoğan Demirtaş ise, kurul üyelerine onlarla çalışmaktan dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek, "Bu çalışma bizim asli görevimiz. Bu görevi yaparken biz devletten maaşımızı alıyoruz. Asıl ben size müteşekkirim, çünkü siz bu işi gönüllü olarak yapıyorsunuz" dedi. Demirtaş, "Avrupa'da yaygın bir şekilde çalışmalarını sürdüren Türkiye'de de yeni kurularak mağdur ve eski hükümlülerin topluma kazandırılması için önemli bir kurum olan Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün çalışmaları insanımız için çok önemlidir. Maalesef insanın olduğu yerde istemesek de her şey oluyor. Bu hükümlü kardeşlerimize toplumun bakış açısının değişmesi sizlerin gayreti ile olacak" şeklinde konuştu.

Demirtaş, "Seydişehir'den memnun ayrılıyoruz. Eşim ve beş yaşındaki çocuğum bana 'Seydişehir'den gitmesek olmaz mı' dediler. Tabi biz memuruz, gönderilen yere gitmek zorundayız. Bu ayrılıklar olacak, ama kalan baki dostluklardır" diyerek kurum üyelerinden helallik istedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydişehir'de Ataması Çıkan Başsavcı'ya Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement