Sivaslılar Vakfı Yönetiminden Sevimçok'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sivaslılar Vakfı Yönetiminden Sevimçok'a Ziyaret

Sivaslılar Vakfı Yönetiminden Sevimçok\'a Ziyaret

Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Yavuz Akay, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok'u ziyaret etti.

13.05.2013 15:10  Güncelleme: 15:13

Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Yavuz Akay, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'u ziyaret etti.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'u makamında ziyaret eden Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Yavuz Atay ve vakıf yönetimi,

Antalya'nın kültürel dokusuna katkı sağlamak adına çalıştıklarını belirtti.

Antalya'da ilçelerde dahil olmak üzere 80 bin Sivaslı bulunduğunu söyleyen Atay,

üye sayısının ise 500 olduğunu belirtti. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan "Sivas Günleri"ne Sevimçok'u da davet eden Akay, AESOB ile birlikte birçok ortak projede bir araya gelmek istediklerini de söyledi.

Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Sevimçok, AESOB'a bağlı, Kaş'tan, Gazipaşa'ya kadar 75 odanın bulunduğunu ve bu odalara üye esnaf sayısının 85 bini geçtiğini belirtti. Esnafın yararına olabilecek tüm ortak projelere hazır olduklarını da belirten Sevimçok, şunları söyledi:

"Antalya'nın bir ucundan diğer ucuna kadar esnaf kesimini temsil ediyoruz.

Bu büyük sorumluluğun hakkını verebilmek adına da çok yoğun emek ve çaba sarf etmek durumundayız. Dolayısıyla daha çok proje üretmek ve daha çok çalışmak zorundayız. Esnafımızın ve bu şehrin yararına olacak olan tüm ortak projeleri de memnuniyetle destekleriz."

AESOB'daki ziyarete Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Yavuz Atay, Başkan Yardımcısı, Doğan Emek, Başkan Yardımcısı, Recep Çiftçi, Başkan Yardımcısı, Orhan Karabaş ve Genel Sekreter Ersümer Eren katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivaslılar Vakfı Yönetiminden Sevimçok'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement