Sivil Toplum Kuruluşlarına Proje Döngüsü Yönetim Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Sivil Toplum Kuruluşlarına Proje Döngüsü Yönetim Eğitimi

Sivil Toplum Kuruluşlarına Proje Döngüsü Yönetim Eğitimi

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, dünyada gençlerine en fazla önem veren ülke konumunda olduklarını söyledi.

17.09.2013 13:30  Güncelleme: 13:56

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, dünyada gençlerine en fazla önem veren ülke konumunda olduklarını söyledi.

Hadi, Sürmeli Oteli'nde gerçekleştirilen "Sivil Toplum Kuruluşlarına Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi" seminerinde yaptığı konuşmada, spor alanında proje üreten sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli çalıştıklarını belirtti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde gençliğine en fazla önem veren ülke konumunda olunduğuna dikkati çeken Hadi, şöyle devam etti:

"Dünyada gençlerine en fazla önem veren ülke konumundayız. Geleceğimiz olan gençliğin en iyi şekilde yetişmesi için her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, Spor Bakanımuz Suat Kılıç'a ve Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ile diğer yetkililere teşekkürlerimi sunarım.Türkiye'de 81 ilde gerçekleştirilen sivil toplum örgütleri tarafından desteklenen bugünde Adana'da başlayan Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi seminerine ilimizden ve diğer illerden gelen katılımcılara önemli katkısını olacağından eminim."

"SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ"

Spor Bakanlığı Sivil Toplum Kuruluşları İlişkileri Daire Başkanı Fahri Demirci, gençliğe çok önem verdiklerini, onların her alanda gelişmeleri için projeler ürettiklerini ifade etti.

Spor Bakanlığı olarak sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli çalıştıklarını belirten Demirci, "Türkiye gençliğinin sosyal sorunlarına dair tespit yapabilmesi için bu gibi toplantılar gerçekleştiriyoruz. Çözüme yönelik proje kapasitelerini geliştirmek, artırmak ve proje yapma, uygulama konularında bilgi beceri kabiliyetlerinin artmasını amaçlamaktayız. Sivil Toplum Kuruluşlarına Proje Döngüsü Yönetimi'ndeki amacımız spor alanında faaliyet gösteren sivil toplumörgütlerini daha verimli hale getirmektir. 81 ilde bu etkinliği sürdürüyoruz. Her gün yüzlerce gencimiz bakanlığımıza gelerek fikir alışverişinde bulunuyorlar. Bakanlık olarak sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe çalışıyoruz. Onlarla beraber en güzelini en iyisini siz gençler sunmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

Demirci, Adana'da iki gün sürecek olan sivil toplum kuruşları toplantısına, Adana, Mersin ,Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş tan toplam85 kişinin katıldığını, seminerin çok yararlı geçeceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Etkinlikte Spor Bakanlığı'ndan, Sezgin Çevik, Fatma Vildan Özcan, Can Cengiz ve Muhammet Sami Öztürk konuşmacı olarak hazır bulundular. Bu arada, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Senem Açıkgöz de katıldı. Gençlik merkezi gönüllü eğitmenler tarafından katılımcılara, kurulan stantlarda Ebru Sanatı gösterildi.

Yarın tamamlanacak olan seminer sonunda "Proje Döngüsü Yönetim Eğitimi"ne katılanlara sertifika verilecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivil Toplum Kuruluşlarına Proje Döngüsü Yönetim Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement