Suriye'de Yaşanan Olaylar - Son Dakika
Yerel

Suriye'de Yaşanan Olaylar

Suriye\'de Yaşanan Olaylar

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal: “ Kendi vatandaşını katleden bir insan, idarenin başında olamaz”

09.09.2013 16:24

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, kendi vatandaşını katleden bir insanın idarenin başında olamayacağını söyledi.

Köksal, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Suriye'de yaşanan olaylarla ilgili olarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yürüttüğü çalışmaların taktire şayan olduğunu belirterek, Suriye'ye huzurun gelmesinin Türkiye için önemli olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin Suriye politikasında hiçbir değişiklik olmadığını ifade eden Köksal, kendi insanını katleden, hatta kimyasal silah kullanarak öldüren bir kişinin iktidarın başında kalamayacağını bildirdi.

Silah ve Mühimmat Organize Sanayi Bölgesi kurulma çalışmalarının sürdüğünü belirten Köksal, Kırıkkale'ye verdikleri sözü yerine getireceklerini ifade etti.

Acemi Birliklerinin büyükşehirlerden, başka illere taşınması konusuna da değinen Köksal, Milli Savunma Bakanı ile konu hakkında görüşme yaptıklarını belirtti. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suriye'de Yaşanan Olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement