Sütçü: "Milli Görüş Belediyeciliğini Halkımızla Yeniden Buluşturacağız" - Son Dakika
Yerel

Sütçü: "Milli Görüş Belediyeciliğini Halkımızla Yeniden Buluşturacağız"

Sütçü: "Milli Görüş Belediyeciliğini Halkımızla Yeniden Buluşturacağız"

Saadet Partisi (SP) Bursa İnegöl İlçe Teşkilatının, Nisan ayı genişletilmiş 'İlçe Divan' toplantısı yoğun katılımla Gölbaşı Alyans düğün salonunda gerçekleştirildi.

12.05.2013 15:54

Saadet Partisi (SP) Bursa İnegöl İlçe Teşkilatının, Nisan ayı genişletilmiş 'İlçe Divan' toplantısı yoğun katılımla Gölbaşı Alyans düğün salonunda gerçekleştirildi. İlçe Divan toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek katıldı. Grup Amenna'nın sahne aldığı İlçe Divan toplantısında partiye yeni katılan 51 yeni üyeye ise rozet takıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, "Böylesine coşkulu ve kalabalık bir şekilde salonu dolduran, sorumluluk bilinciyle hareket ederek, toplantımızı onurlandıran, güzide topluluğa,

sizlere

teşekkür ediyorum. Kongremizde başlayan heyecan fırtınası neticesinde, teşkilatımızın etkin çalışmalarıyla halkımızın artan teveccühü ve ilgisiyle hedefe kilitlendik ve emin adımlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi başarı, disiplinli ve planlı çalışmayı gerektirir" dedi.

"ANKETLER AK PARTİLİLERİ RAHATSIZ EDİYOR"

Her geçen gün performanslarını artırarak, Saadet Partisi'nin tek alternatif değil, tek çare olduğunu göstereceklerini belirten Ertan Sütçü, "Halkımızın bize ne kadar ihtiyaç olduğunu yapmış olduğumuz programlarda görmekteyiz. Esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde, STK ziyaretlerinde ve söz mahallede programlarında, yaşadıkları sorunları dile getirerek, bu durumu düzeltecek sizlersiniz talepleri, bizlerin çalışma azmini ve inancını artırmıştır. Seçim dönemi yaklaştıkça, anket çalışmaları artmaya başladı. Anketlerin biri gidip diğeri geliyor. Ama ne hikmettir ki, iktidar partisinin yok saymaya çalıştığı Saadet Partimizin anketlerde ortaya çıkan başarısı, AK Partili arkadaşları tedirgin etmekte, ürkütmektedir. Bu sebepledir ki, Belediye Meclis toplantılarında meclis üyelerimizi yok saymaya, hatta onlara karşı saygısızca davranışlar

göstermeye başlamışlardır. Çalışmalarımız neticesinde inşallah 2014 Mart ayında yapılacak seçimlerde, Saadet Partisini, Milli Görüşü halkımızla yeniden buluşturacağız" diye konuştu.

"GENEL BAŞKANLAR GÜNDEMİ SIKÇA DEĞİŞTİRİYOR

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek ise, "Saadet Partisi olarak bu çalışmaları yapmamızın tek bir sebebi var. Öncelikle yüce milletimizin, sonra İslam aleminin, daha sonra da mağdur ve mazlum tüm insanlığın içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasal sorunları çözmektir. Eşref-i Mahlük olan insana hizmet edip, ona hak ettiği değeri vermek için çalışıyoruz. Türkiye'de gündem o kadar hızlı değişiyor ki, gündemi takip etmekte insanımız zorlanıyor, takip edemiyor. Bu arada zaten bizim Türkiye'de genel başkanlar dahil olmak üzere, siyasi partilerin yöneticilerinin ve milletvekillerinin tavırları başlı başına bir gündem. Sayın Başbakan, sayın Kılıçdaroğlu'na bir laf atıyor, 1 hafta onun tartışmaları devam ediyor. ya da sayın Bahçeli, sayın Başbakana bir laf ediyor, onun yine 1 hafta tartışmaları devam ediyor. Tabi meclisi de görüntülerle hepiniz yakından görüyorsunuz. Biz özellikle şunu diyoruz, gerek siyasi partilerin yöneticileri, gerekse milletvekilleri milletimize karşı saygılı olmak mecburiyetindeler. Kendi konuşmalarında mutlakla ve mutlaka bu yüce millete layık olmaya çalışmaları, konuşmaları sırasında da nezaketi elden bırakmayarak, saygılı olmaları gerektiğini ifade ediyoruz" dedi.

"İŞÇİ, MEMUR, ESNAF SIKINTILI AMA SIKINTILARLA UĞRAŞAN YOK"

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Latif Öztek, "Türkiye'nin 1-2 ay içerisindeki en önemli meselesi İsrail'den gelen ve geç kaldığını söylediğimiz bir özür meselesi. En çok bu tartışıldı. Peşine İmralı ile görüşmeler ve Nevruz kutlamaları. Çözüm Süreci gündeme getirildi. Akil İnsanlar Heyeti, Anayasaya, Başkanlık Sistemi bu günlerde çok tartışılıyor. ve Suriye ile ilişkiler. Bu gündemin içerisine bakıyoruz, vatandaşın yaşadığı sorunu, sıkıntısı yok.

Memur sıkıntılı, işçi sıkıntılı, zaten işsizlik başını almış gidiyor, bütün insanlar sıkıntılı. Esnaf sıkıntılı, çiftçi sıkıntılı. Bunların sıkıntılarıyla uğraşan yok. Gündeme getiren de yok. Arakan mağduriyeti ile hiç kimsenin ilgilendiği yok. Sadece Türkiye'de Saadet Partisi gündeme getiriyor veya Milli Görüşçüler" diye konuştu.

Konuşmaların ardından partiye yeni katılan 50 üyeye rozet takıldı. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sütçü: 'Milli Görüş Belediyeciliğini Halkımızla Yeniden Buluşturacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement