Türkiye Şampiyonasının Finalistleri Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Türkiye Şampiyonasının Finalistleri Belli Oldu

Türkiye Şampiyonasının Finalistleri Belli Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organize ettiği Türkiye Liseler Arası Futbol Turnuvası'nın yarı final maçları ile Türkiye Şampiyonası'na katılacak 2 takım belli oldu.

15.02.2013 16:48

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organize ettiği Türkiye Liseler Arası Futbol Turnuvası'nın yarı final maçları ile Türkiye Şampiyonası'na katılacak 2 takım belli oldu.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumu'nda oynanan turnuvada, 8 takım mücadele etti. Denizli'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na İstanbul temsilcisi Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi ile İzmir temsilcisi Bornova Hayrettin Duran Lisesi katılmaya hak kazandı. Türkiye Şampiyonası'nda birinci olacak takım, Fransa'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanacak.

Bugün oynanan ilk karşılaşmada, İzmir temsilcisi Bornova Hayrettin Duran Lisesi, Ankara temsilcisi Ankara Kaya Bayazıtoğlu Lisesi'ni normal süresi 0-0 biten mücadelede penaltı atışları sonucu 7-6 mağlup ederek adını Türkiye Şampiyonası'na yazdıran ilk takım oldu.

Günün ikinci karşılaşmasında ise İstanbul temsilcisi Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi, Samsun temsilcisi İlkadım Gülizar Hasan Yılmaz Lisesi'ni 3-0'lık skorla yenerek Türkiye Şampiyonası'na adını yazdıran ikinci takım olmayı başardı.

Karşılaşma sonrası Türkiye Şampiyonasına gidecek takım olan İzmir temsilcisi Bornova Hayrettin Duran Lisesi Antrenörü Kamil Can, "İzmir etabından itibaren hedefimiz şampiyonluktu. Önce Türkiye gruplarına gittik. Guruplarda oynadığımız güzel futbolumuz ile zaten guruplardan rahat çıkmıştık. Yarıfinallere Gaziantep'e geldiğimizde hedefimizden sapmadık. 4 güzel maç oynadık. Seyirciye de zevk verdiğimize inanıyorum. Neticesinde bu gruptan şampiyonlukla çıktığımız için arkadaşlarımızla çok mutluyuz. Hedefimiz Türkiye finali. Ama buraya giderken amacımız güzel futbol ve centilmenlik" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Şampiyonasının Finalistleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement