Vali Başköy'den Başarılı Güreşçiye Hitit Altını - Son Dakika
Yerel

Vali Başköy'den Başarılı Güreşçiye Hitit Altını

Vali Başköy\'den Başarılı Güreşçiye Hitit Altını

Macaristan ve Türkiye'de düzenlenen şampiyonalarda dereceye giren milli güreşçi Emrah Kuş, Çorum Valisi Başköy tarafından Hitit altını ile ödüllendirildi

11.10.2013 17:03

Macaristan ve Türkiye'de düzenlenen şampiyonalarda dereceye giren güreşçi Emrah Kuş, Hitit altını ile ödüllendirildi.

Eylül ayında Macaristan'da düzenlenen Büyükler Grekoromen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda dünya üçüncüsü, Haziran ayında ise Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları'nda 74 kiloda şampiyon olan Emrah Kuş, Vali Sabri Başköy'ü ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Hüseyin Teke, antrenör Hüseyin Karakuş'un da yer aldığı ziyarette konuşan Kuş, Çorum Güreş Eğitim Merkezi sporcusu olduğunu belirterek, Çorum'u ve Türkiye'yi başarıyla temsil ettiği için gurur duyduğunu söyledi.

Dünya ve olimpiyat şampiyonlukları da kazanmak istediğini ifade eden Kuş, kendisine destek olan antrenörlerine teşekkür etti.

Vali Başköy de başarılarından dolayı Kuş'u tebrik ederek, "İlimize dünya üçüncülüğü ile bronz madalya ve Akdeniz Oyunları ile altın madalya kazandıran bir sporcumuz olarak, Çorum'a bu sevinci ve gururu yaşattığın için seni tebrik ediyorum. İnşallah başarıların devam eder ve biz de seninle gurur duymaya devam ederiz" dedi.

Vali Başköy, ziyarette milli güreşçi Kuş'u Hitit altını ile ödüllendirdi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Başköy'den Başarılı Güreşçiye Hitit Altını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement