Vali Süleyman Tapsız, Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Süleyman Tapsız, Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Vali Süleyman Tapsız, Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, her ay beş grup halinde yapacağı muhtarlar toplantısının ilkinde 19 köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

16.11.2016 10:06

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, her ay beş grup halinde yapacağı muhtarlar toplantısının ilkinde 19 köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya, merkeze bağlı Ada, Akçaalan, Aşağıakın, Aşağıkızılca, Bayır, Bostanözü, Boyalı, Bucakkışla, Çatak, Çukur, Çukurbağ, Dağkonak, Erenkavak, İhsaniye, Kalaba, Kurucabel, Narlıdere, Yukarıakın ile Yukarıkızılca köylerinin muhtarları katıldı. Muhtarlarla buluşma toplantısında konuşan Vali Tapsız, "Bu toplantılarda sizler, sorun ve ihtiyaçlarınızı ilgili kurum müdürlerimize aktaracak, birlikte çözüm üretme çabasında olacağız. Son 10 yılda muhtarların özlük haklarında önemli gelişmeler kat edildi. Ülkemizin imkanları arttıkça her geçen gün muhtarlarımızın konumu da güçlenmiştir. Kalkınma, huzur ve istikrar yerelde başlar. Halkımızın güveniyle göreve gelmiş sizler, mahallelerden köylere çözüm noktasında inisiyatif alarak öncü ve rehber konumundasınız" şeklinde konuştu.

Vali Süleyman Tapsız, konuşmasının devamında devlet millet bütünleşmesinin en son 15 Temmuz'da tekrar yaşandığını vurgulayarak muhtarların desteği dolayısıyla teşekkür etti.

Üç saat süren toplantıda muhtarlar sorun ve taleplerini aktardı. Kurum müdürleri tarafından notların alınarak taleplerin yerine getirilmesi konusunda Vali Tapsız, bizzat kendisinin de yerinde incelemelerde bulunacağını belirtti.

Muhtarlar, birebir çözüm bulma noktasında toplantının çok faydalı geçtiğini belirtip Vali Tapsız'a toplantının düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.

Vali Süleyman Tapsız başkanlığında yapılan toplantıya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Vali Yardımcıları Kenan Eskin, Ahmet Günaydın, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ile kamu kurumlarının müdür ve temsilcileri katıldı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Süleyman Tapsız, Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement