Yılmaz: " 'İktidar Şu Hizmeti de Yapmadı' Diyemezler" - Son Dakika
Yerel

Yılmaz: " 'İktidar Şu Hizmeti de Yapmadı' Diyemezler"

Yılmaz: " \'İktidar Şu Hizmeti de Yapmadı\' Diyemezler"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Denizi 18 metre doldurarak havalimanı yapan iktidarın temsilcileri olarak, yerelde Ordu'nun yol, su, çöp ve taahhüt ettiğimiz projeleri de yaparız” dedi.

11.03.2014 18:17

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Denizi 18 metre doldurarak havalimanı yapan iktidarın temsilcileri olarak, yerelde Ordu'nun yol, su, çöp ve taahhüt ettiğimiz projeleri de yaparız" dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile birlikte Aslancami ve Ilıca beldelerini ziyaret etti. Sağanak yağmura rağmen, yoğun sevgi gösterileri arasında esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Yılmaz, Ordululara yerelde hizmet etmek için yola çıktıklarını söyledi. İlk olarak Fatsa İlçesi'ne bağlı Aslancami beldesini ziyaret eden Yılmaz, burada vatandaşlarla buluştu.

Belde meydanında coşkulu bir kalabalığa seslenen Yılmaz, "Aslancami her zaman bizim yanımızda oldu ve bizlere destek verdi. Ben sizlerden birisiyim. Sizin bir kardeşinizim. Bizim millete olan sevdamız hizmet aşkımızdır. Büyükşehirle birlikte buralar artık daha fazla yatırım alacak. Tüm personelleriniz burada kalacak. Fatsa ve Ordu'nun hiçbir mahallesinde yol ve su sorunu kalmayacak" diye konuştu.

Aslancami beldesinde vatandaşlarla buluştuktan sonra Ilıca beldesine geçen Yılmaz'ı Ilıcalılar adeta bağrına bastı. Belde meydanında sevgi gösterileri arasında vatandaşlara seslenen Yılmaz, "Bu zamana kadar hemşehrilerimize söz verip de hayata geçirmediğimiz tek bir proje dahi yok. Muhalefet parti temsilcileri dahi 'İktidar şu hizmeti de Ordu'ya yapmadı' diyemiyor. Şimdi açıkladığımız 7'si mega 52 proje için muhalefet ediyorlar. Denizi 18 metre doldurarak havalimanı yapan, 62 kilometre tünel açan, Karadeniz- Akdeniz Yolu, Ünye Çevre Yolu yapan iktidarın temsilcileri olarak, yerelde Ordu'nun su sorunu da, yol sorununu da çözer, söz verdiğimiz projeleri de hayata geçiririz" şeklinde konuştu.

"BERABER ÇALIŞACAĞIZ"

Ordu'nun yereldeki tüm sorunlarını çözmeye kararlı olduklarını belirten Yılmaz, "Biz verdiğimiz sözleri tutarız. Ordu ilimizi hep birlikte yöneteceğiz. Tüm hemşehrilerimizle birlikte yeni bir Ordu inşa edeceğiz. Biz hemşehrilerimize hizmet yolunda durmadan, yorulmadan çalışacağız" diye sözlerini tamamladı.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, daha sonra Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'ne geçerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmaz: ' 'İktidar Şu Hizmeti de Yapmadı' Diyemezler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement