1 kişinin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı kazada otobüs şoförü tutuklandı - Son Dakika
3. Sayfa

1 kişinin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı kazada otobüs şoförü tutuklandı

1 kişinin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı kazada otobüs şoförü tutuklandı Tekirdağ'da kamyon ile otobüsün çarpışması sonucu 1 kişi öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı kazada otobüs sürücüsü tutuklandı.

26.12.2022 15:05  Güncelleme: 15:25

1 kişinin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı kazada otobüs şoförü tutuklandı

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da kamyon ile otobüsün çarpışması sonucu 1 kişi öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı kazada otobüs sürücüsü tutuklandı.

Dün akşam saatlerinde Tekirdağ- Malkara yolunun Yenice mevkiinde meydana gelen kazada İstanbul'dan aldığı yolcuları Şarköy ilçesine götüren Şarköy Seyahat firmasına ait H.Y. idaresindeki 59 ACB 822 plakalı otobüs ile Seyfi Özcan idaresindeki patates yüklü 34 GTH 05 plakalı kamyon çarpışması sonucu ölümlü ve yaralamalı trafik kazası meydana gelmişti. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edilirken, kazada kamyon sürücüsü Seyfi Özcan olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası yaralanan 4 kişi ise hastaneye sevk edildi.

Kaza sonrası gözaltına alınan otobüs sürücüsü H.Y. çıkarıldığı mahkemede taksirle ölüme sebebiyet vermekten ve yaralanmaya neden olmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 kişinin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı kazada otobüs şoförü tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 1 kişinin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı kazada otobüs şoförü tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement