15 Temmuz Şehidinin İsminin Verildiği Okulu Soyan Zanlı Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

15 Temmuz Şehidinin İsminin Verildiği Okulu Soyan Zanlı Yakalandı

15 Temmuz şehidinin isminin verildiği okulu soyan zanlı yakalandı Zanlının okula girip bilgisayar, 3 bin 500 lira para çalması güvenlik kamerasınca görüntülendiADANA - Adana'da 15 Temmuz şehidi Uzman Çavuş Halit Yaşar Mine'nin isminin verildiği okulu soyan zanlı yakalandı.

25.07.2017 10:32

15 Temmuz şehidinin isminin verildiği okulu soyan zanlı yakalandı

Zanlının okula girip bilgisayar, 3 bin 500 lira para çalması güvenlik kamerasınca görüntülendi

ADANA - Adana'da 15 Temmuz şehidi Uzman Çavuş Halit Yaşar Mine'nin isminin verildiği okulu soyan zanlı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı İkibinevleri Mahalesinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul 66. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Kışlası'nda vatan hainlerinin kurşunlarının hedef olması sonucu şehit düşen Adanalı Uzman Çavuş Halit Yaşar Mine'nin adının verildiği ortaokula pencereden giren hırsızlar girişte bulunan teyevizyon ile birlikte müdür yardımcısının kasasındaki 2 bin 500 ve müdürün çekmesindeki bin lirayı alıp kaçtı. Sabah okula gelen görevliler hırsızlık olayını polise bildirdi. Hırsızların güvenlik kameralarının kablolarını kestiği için polisler herhangi bir ipucu bulamadı.

Polis hırsızlık olayını gün yüzüne çıkartmak için tekrar güvenlik kameralarını hizmete soktu. Hırsızlar Uzman Çavuş Halit Yaşar Mine'nin şehit düştüğü 15 Temmuz gecesi tekrar harekete geçti. Anma etkinliklerini fırsat bilen hırsızlar okula bir daha girdi. Güvenlik kameralarını tamir edilmediğini düşünen hırsızlar 31 bilgisayar kasası, 48 monitör, 42 klavye, 4 projeksiyon cihazı ile birlikte 1 ses amfisini çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık masası ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda piyasa değeri 150 bin lira olan çalınan eşyaları 5 bin lira karşılığında satın alan 3 kişiyi gözaltına aldı. Emniyete götürülen şahıslar malzemeleri Özcan Albayrak ve Nurettin Irmak'tan aldığını itiraf ettiler. Hırsızlık suçundan çok sayıda kayıtları bulunan hırsızlık şüphelilerinden Özcan Albayrak, yapılan operasyon sonucu yakalandı. Şehidin adının verildiği okuldan çalınan malzemeler okul müdürüne teslim edilirken, kayıp olan diğer hırsız aranıyor.

Hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

15 Temmuz Şehidinin İsminin Verildiği Okulu Soyan Zanlı Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 15 Temmuz Şehidinin İsminin Verildiği Okulu Soyan Zanlı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement