Adana'da Otomobil çalan adamdan ilginç savunma: Isınmak için bindim - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da Otomobil çalan adamdan ilginç savunma: Isınmak için bindim

03.03.2022 11:26  Güncelleme: 11:29

Adana'da park halindeki otomobili çalıp daha sonra da boş arsaya bırakan Recai B., ekiplerin yürüttüğü operasyon sonucu yakalandı. Tutuklanan Recai B., emniyette verdiği ifadesinde, "Alkollüydüm, üşümüştüm. Yol kenarında görünce ısınmak için bindim. Gezdikten sonra aracı bıraktım" diyerek kendini savundu.

Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi'nde oturan V.Ş., 7 Şubat sabahı uyandığında, evinin önüne park ettiği otomobilinin yerinde olmadığını fark etti. Bunun üzerine V.Ş., İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

KAMERALARDAN TESPİT EDİLDİ

Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri de çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, hırsızlık şüphelisinin, çeşitli suçlardan 18 kaydı bulunan Recai B. olduğunu belirledi. Polis, yaptığı çalışmada, otomobili Serinevler Mahallesi'ndeki boş arsada terk edilmiş buldu.

Park halindeki otomobili çalan adam kendini savundu: Isınmak için bindim

"ALKOLLÜYDÜM VE ÜŞÜMÜŞTÜM"

Adresi belirlenen Recai B. ise polis operasyonuyla gözaltına alındı. Emniyete götürülen Recai B., ifadesinde, "Alkollüydüm ve üşümüştüm. Yolun kenarında görünce ısınmak için bindim. Bir süre gezdikten sonra aracı bıraktım" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Recai B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da Otomobil çalan adamdan ilginç savunma: Isınmak için bindim - Son Dakika


Advertisement