Gözü dönen genç annesini bıçaklayıp babasını dövdü! - Son Dakika
3. Sayfa

Gözü dönen genç annesini bıçaklayıp babasını dövdü!

Adıyaman'da yaşanan olayda bir şahıs, yakınlarıyla telefonda görüşen annesini bıçakladı, babasına da şiddet uyguladı. Yaralı çiftin durumunun iyi olduğu belirlenirken, saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

08.09.2022 12:01  Güncelleme: 13:53

Adana'da ikamet eden M.B., sabah saatlerinde yakınlarıyla telefonla görüşen annesi Hanım B.'ye (62) telefonu kapatmasını söyleyerek, çıkan sesten rahatsız olduğunu belirtti. Devam eden telefon görüşmesine sinirlenen M.B., eline aldığı bıçakla annesi Hanım B.'ye saldırdı.

ÇİFTİN DURUMU İYİ

Annesini kalçasından bıçaklayan M.B., daha sonra araya giren babası Hacı Ali B.'yi (67) de darp etti. Çocukları tarafından uğradıkları saldırı sonucu yaralanan çiftin durumu, sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çifte müdahalede bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Hanım B. ile Hacı Ali B. çifti, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, anne ve babasına saldıran M.B., polis ekiplerince gözaltına alındı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Gözü dönen genç annesini bıçaklayıp babasını dövdü!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Gözü dönen genç annesini bıçaklayıp babasını dövdü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sami Göksu:
    Çok hayırlı evlat demekki kafa bir milyon ayıkamamış denyo 25 2 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement