Adıyaman'da Esnafa Sahte Para Veren 4 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Adıyaman'da Esnafa Sahte Para Veren 4 Kişi Tutuklandı

Adıyaman'da piyasaya sahte para sürmeye çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

06.02.2016 18:26

Adıyaman'da piyasaya sahte para sürmeye çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, kent merkezinde esnaflara sahte para verilerek alışveriş yapıldığı ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.

Çarşı merkezinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, şüphelileri bir esnafa sahte para verirken suçüstü yakaladı.

Kalpazanlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan F.C, H.Y, G.S, ve E.Ü, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Adıyaman'da Esnafa Sahte Para Veren 4 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement