Ağrı'da Firari Durumda Olan İki Şahıs Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ağrı'da Firari Durumda Olan İki Şahıs Yakalandı

05.10.2023 11:09

Ağrı'da hırsızlık suçlarından aranan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan A.K. ve S.B. isimli şahıslar, yapılan operasyonlar sonucu metruk binada yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AĞRI'da haklarında çeşitli hırsızlık suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs, düzenlenen operasyonlar sonucu yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından hırsızlık olaylarının önlenmesi ve hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında farklı tarihlerde gerçekleştirilen operasyonlarda, hakkında hırsızlık suçları başta olmak üzere 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile birlikte 7 ayrı yakalama kararı bulunan ve 5 ayrı hırsızlık olayının firari şüphelisi olarak aranan A. K. ile hakkında hırsızlık ve kapkaç suçlarından toplamda 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile birlikte 4 ayrı yakalama kararı bulunan S.B. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından firari hırsızlar sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.(DHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ağrı'da Firari Durumda Olan İki Şahıs Yakalandı - Son Dakika


Advertisement