Aktepe Köyünde Baba, Kızını Öldürdü ve Oğlunu Yaraladı - Son Dakika
3.Sayfa

Aktepe Köyünde Baba, Kızını Öldürdü ve Oğlunu Yaraladı

Aktepe Köyünde Baba, Kızını Öldürdü ve Oğlunu Yaraladı

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Aktepe Köyü'nde yaşanan olayda, emekli köy koruyucusu olan bir baba, kızını öldürdü ve oğlunu yaraladı. Tartışma sonucunda sinir krizi geçiren baba, uzun namlulu silahla kızının canına kıydı ve oğlunu ağır şekilde yaraladı. Olayın ardından jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kız hayatını kaybederken, oğlu ise hastaneye kaldırıldı. Baba gözaltına alınırken, oğlunun durumu ciddiyetini koruyor ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

17.10.2023 14:09

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Aktepe Köyünden emekli köy koruyucusu olduğu öğrenilen baba, kızını öldürüp oğlunu yaralayarak dehşet saçtı.

Edinilen bilgiye göre, yaşanan tartışma sonucunda sinir krizi geçiren baba Cemil.T uzun namlulu silahla kızı Dilan.T'nin canına kıydı oğlunu ise yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre Dilan.T (21) olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Ağır yaralanan oğlu ise Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı. Baba jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken kalbinden yaralanan oğlunun hayati tehlikesinin olduğunu ve yoğun bakım ünitesinde olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aktepe Köyünde Baba, Kızını Öldürdü ve Oğlunu Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement