Amasya'da hırsıza seslenen adam: 'Benden anahtar istese verirdim, mağdursa yardımcı da olurdum' - Son Dakika
3.Sayfa

Amasya'da hırsıza seslenen adam: 'Benden anahtar istese verirdim, mağdursa yardımcı da olurdum'

Amasya'nın Taşova ilçesinde bir bağ evine giren hırsıza seslenen bir adam, anahtar istese verip yardımcı olabileceğini söyledi. Hırsızlık olaylarıyla ilgili polis çalışma başlattı.

30.11.2023 10:02  Güncelleme: 10:05

Evine giren hırsıza seslendi: "Mağdursa gelsin evimde kalsın"

AMASYA - Amasya'nın Taşova ilçesinde bağevine giren hırsıza seslenen adam, "Benden anahtar istese verirdim, mağdursa yardımcıda olurdum" dedi.

Faravga mevkiinde yaz aylarında kullandıkları bağ evinden giysi ve yiyecek çalındığını belirten çiftçi Mehmet Tütüncü, "Camdan girmiş. Kim olduğunu bilmiyorum. Gardırobu karıştırmış. Ziynet eşyası ve para gibi şeyler aramış. Eşofman ve mont almış. Dolaptaki sucuğu yemiş. Benden anahtar istese verirdim. Mağdursa yardımcıda olurdum" diye konuştu.

60 yaşındaki Tütüncü'nün yanı sıra aynı yerde son bir hafta içinde iki bağevinde daha hırsızlık olayının yaşandığı kayıtlara geçti. Bir evden geç saatlerde dizüstü bilgisayar, elektronik cihazlar ile yaklaşık 4 bin lira çalındı.

Taşova polisinin vatandaşların başvurusu üzerine inceleme başlattığı öğrenildi.

Amasya\'da hırsıza seslenen adam: \'Benden anahtar istese verirdim, mağdursa yardımcı da olurdum\'
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Amasya'da hırsıza seslenen adam: 'Benden anahtar istese verirdim, mağdursa yardımcı da olurdum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement