Anadolu Otoyolu'nda Cip ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Anadolu Otoyolu'nda Cip ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

Anadolu Otoyolu\'nda Cip ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

Bayram tatilinin başlamasıyla Anadolu Otoyolu Bolu kesiminde meydana gelen kaza sonucunda cip ile otomobil çarpıştı ve 3 kişi yaralandı. Kaza sonrasında sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye götürülürken, hurdaya dönen araçlar yoldan kaldırıldı.

06.04.2024 13:30  Güncelleme: 13:34

9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla vatandaşlar yola çıkarken Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde cip ile otomobilin çarpışması neticesinde 3 kişi yaralandı.

Kaza, Anadolu Otoyolu Bolu kesimi İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.G. idaresindeki 06 AAK 22 plakalı otomobil, aynı istikamette seyreden F.A.A. yönetimindeki 06 DOl 796 plakalı cip ile çarpıştı. Kazanın şiddetiyle araçlar ezilirken ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan 2 otomobil sürücüsü ile yolcu N.G'ye ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansa alınan 3 yaralı ambulansla hastaneye götürüldü.

Hurdaya dönen araçlar yoldan kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başladı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Anadolu Otoyolu'nda Cip ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sevo aslan: Bu elim kazada da komşumuz naciye teyzemiz vefat etmiştir yüreğimizi yaktı keşke bu kaza olmasaydı mahallemiz boş kaldı evin boş kaldı kızların çocukların yandı yandı bizim de yüreğimizi yaktın naciye teyze rabbim mekanını cennet eylesin . 0 0 Yanıtla

Advertisement