Karşıya geçen anne ve evladına araba çarptı! Çocuk metrelerce savrudu - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Karşıya geçen anne ve evladına araba çarptı! Çocuk metrelerce savrudu

05.07.2025 14:36

Ankara'nın Mamak ilçesinde karşıya geçmeye çalışan anne ile çocuğuna araba çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk metrelerce savrulurken feci anlar kameraya yansıdı. Bölge esnafı, "Bu yol mahallenin en büyük sorunlarından biri. Sürekli kaza oluyor. Bu bölgeye kasis yapılması gerekiyor" diye konuştu.

Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Küçük Kayaş Mahallesi'nde anne ve çocuğuna karşı yola geçmeye çalıştığı sırada otomobil çarptı. Çarpışma nedeniyle çocuk metrelerce savruldu.

KAZA ANI KAMERADA

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı anne ile çocuğu ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye nakledildi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

"BU YOL MAHALLENİN EN BÜYÜK SORUNLARINDAN BİRİ"

Kazayla ilgili konuşan esnaflardan Nurullah Bağcı, "Fren sesi duydum. Mesafe çok uzundu. Araç sahibi ortalama 30 metre frene basarak ilerledi. Karşı yola geçmeye çalışan anne, onun çocuğu ve diğer bir kişiye çarptı. Sürücü aşırı hızlıydı. Bu yol mahallenin en büyük sorunlarından biri. Sürekli kaza oluyor. Bu bölgeye kasis yapılması gerekiyor. İnşallah müdahale ederler" diye konuştu.

"ANNEDE İÇ KANAMA OLDUĞUNU DUYDUK AMA ÇOCUĞU İÇİN AYAKTAYDI"

Bağcı sözlerinin devamında, "Çocuğun annesinde iç kanama olduğu duyduk ama çocuğu için ayaktaydı. Çocukta başından yaralanmıştı. Ambulansı aradık. Hastaneye götürdüler. Bu kazaların önüne geçilmesi için önlem alınması lazım" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karşıya geçen anne ve evladına araba çarptı! Çocuk metrelerce savrudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement