Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti, görüntünün yerini çığlıklar aldı - Son Dakika
3.Sayfa

Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti, görüntünün yerini çığlıklar aldı

Antalya'da bir baba, oğlunun okula giderken bir aracın çarpması ve sürüklenmesine şahit oldu. Baba, o anları güvenlik kamerası ve cep telefonuyla kaydederken, oğlunun ağır yaralanmadığını görünce derin bir nefes aldı. Kaza anı, hem güvenlik kamerasında hem de babanın hatıra videosunda yer aldı. Baba, yaşananların en acı hatıra olduğunu belirtirken, yaya geçitlerindeki bu tarz kazaların sıklıkla meydana geldiğine dikkat çekti.

08.05.2024 15:55  Güncelleme: 16:27

Antalya'da 11 yaşındaki oğlunun okula gidişini videoya alan baba, yaya geçidinden geçen oğluna bir aracın çarpıp metrelerce sürüklemesine şahit oldu.

Kaza, dün öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesine bağlı Güvenlik Mahallesi Turgut Reis Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güvenlik İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Kayra Ege Yurdunkulu, öğle arası sonrası evinden okula gitmek için çıktı.

Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kaza görüntülerini çekti

Yurdunkulu, yolun karşısına geçmek için yaya geçidinde beklemeye başladığı sırada araçlardan birisi geçmesi için yolun sağ şeridinde durdu. Karşıya koşarak geçen çocuğa sol şeritten gelen Ö.K.'nin kullandığı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya savrulan çocuk, ardından aracın önüne düştü.

ÇIĞLIK ATARAK OLAY YERİNE KOŞTU

Çocuğunun yoldan geçtiği sırada oğluna hatıra kalması için video çeken baba Halil İbrahim Yurdunkulu ise kaza anına bire bir şahit oldu. Kayıt sırasında aracın çocuğunu havaya fırlattığını gören baba, çığlıklarla kaza yerine koştu. Baba Yurdunkulu oğlunun kazada ağır yaralanmadığını görünce derin bir oh çekti. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler, izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı. Yaralanan küçük çocuk ise ambulansla hastanede tedavi altına alındı. 1 gün gözlem altında tutulan çocuk, ardından taburcu edildi.

"SADECE ANNE VE BABALAR ANLAR"

Yaşadıklarını anlatan Halil İbrahim Yurdunkulu, "Oğlum öğle arası için okuldan gelmişti. Tekrar okula giderken hatıra olması için video çekiyordum. Aracın birisi durdu, çocuğa 'geç' diye işaret yaptı. Öbür taraftan gelen arabayı göremedi, diğer sürücü de son anda çıktığı için kaçabildiği kadar kaçtı ancak vurdu. Hatıra için çekiyordum ama o anı yaşamak çok kötü, sadece anne ve babalar anlar. Allah kimseye göstermesin. Allah'a şükür oğlumun durumu iyi. Küçük sıyrıklarla atlattı, verilmiş sadakamız varmış. En acı hatıra oldu" dedi.

Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kaza görüntülerini çekti

Yaya geçitlerinde bu tarz kazaların sıklıkla meydana geldiğini de sözlerine ekleyen Yurdunkulu, "Yol versen haklısın, yol vermesen haklısın. Bunun bir çözümü olması lazım, yaya geçitlerinde bu tarz olaylar oluyor. Bugün benim başıma yarın başkasının başına gelebilir" ifadelerini kullandı.

Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti, görüntünün yerini çığlıklar aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti, görüntünün yerini çığlıklar aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Ertas Muammer: Video çekeceğine karşıya geçmesine eşlik et! 31 21 Yanıtla
    Ertas Muammer: Serkan abasar, Tedbir diyorum tedbir… 1 0 serkan Abasar: sen ne diyosun ya 0 1
  • Aa: yaya geçidinde yayaya çarpmanın ehliyeti süresiz iptal edilmeli. 33 4 Yanıtla
    bilal yılmaz: bu gibi durumlar yurt dışında çoğu ülkede direkt olarak mahkeme ile yargılanıyor. geçerli bir sebeb yoksa ehliyetine belirli bir süre el koyuyorlar 14 0
  • Aa: yüreğim yandı bi an.Kalbimin derinleri sızladı yav.neyse çok geçmiş olsun 25 0 Yanıtla
  • serkan Abasar: yaya geçidinde ne olursa olsun geçiş hakkı yayanındır 20 0 Yanıtla
  • Alper Elma: Aileye çok geçmiş olsun. bu olay dışında yaya geçidi OLMAYAN yerlerde bazı araçlar yan şeritte aniden duruyor dolayısıyla diğer seritteki aracın önüne aniden bir yaya çıkıyor ve sonuçta bir kaza ya oluyor yada kazayı zor atlatiyoruz. bir araç bir yayaya yol verecekse yolu ortalamak suretiyle kessin diğer türlü ciddi problemler oluşacak. buna benzer olaylarla defalarca bende karşılaştım Allahtan birşey olmadi ama çok sıkıntılı bir durum 10 2 Yanıtla
  • Ozer Isik: Şaka gibi trafik ışıkları var. Oğlum bekle Işık yansın öyle geç dememişler. Allah korumuş...Bu Babanın eğitilmesi şart... 4 5 Yanıtla
  • İshak Klein: Allahım aklım çıktı!.. Allahım sana şükürler olsun!.. 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement