Antalya'da Mahsur Kalan Doğa Yürüyüşçüleri AFAD Tarafından Kurtarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da Mahsur Kalan Doğa Yürüyüşçüleri AFAD Tarafından Kurtarıldı

Antalya\'da Mahsur Kalan Doğa Yürüyüşçüleri AFAD Tarafından Kurtarıldı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde doğa yürüyüşü yapan Mertcan Katıoğlu ve Kamil Umut Turan isimli vatandaşlar, dağın zirvesinde mahsur kaldı. İhbar üzerine AFAD ekipleri bölgeye yönlendirildi ve zorlu arazi şartlarında mahsur kalan yürüyüşçüler kurtarıldı.

20.03.2024 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde doğa yürüyüşü yaptıkları esnada dağın zirvesinde mahsur kalan Mertcan Katıoğlu ve Kamil Umut Turan isimli vatandaşlar AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Korkuteli - Fethiye yolu Güllü Pınar mevkisinde yaşandı. Doğa yürüyüşü yapmak üzere gezintiye çıkan Mertcan Katıoğlu (25) ve Kamil Umut Turan (26) isimli vatandaşlar dağda mahsur kaldı.

İhbar üzerine Antalya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) arama kurtarma ekipleri bölgeye yönlendirildi. Kurtarma ekibi bölgeye ulaşarak dik ve yamaç zorlu arazi şartlarında mahsur kalan Mertcan Katıoğlu (25) ve Kamil Umut Turan (26) isimli vatandaşları bulunduğu yerden aldı. Kurtarılan şahıslar daha sonra güvenli bölgeye tahliye edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Mahsur Kalan Doğa Yürüyüşçüleri AFAD Tarafından Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement