Antalya'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı

Antalya\'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı

Antalya'nın Manavgat ve Döşemealtı ilçelerinde yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu satan ve il dışından ruhsatsız silah getiren 3 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Operasyonda yapılan aramalarda bir ruhsatsız tabanca, uyuşturucu maddeler ve para ele geçirildi.

11.11.2023 10:38

Antalya'nın Manavgat ve Döşemealtı ilçelerinde uyuşturucu satan ve il dışından ruhsatsız silah getirdiği tespit edilen 3 şüpheli yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Manavgat ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapıla çalışmalar sonucunda Manavgat ve Döşemealtı ilçelerinde şüpheli şahısların il dışından ruhsatsız tabanca getireceği, uyuşturucu madde imal ederek satacağı yönünde bilgi aldı. Antalya ve Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlarıyla, yapılan operasyonda 3 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Şüpheli şahısların ikamet ettiği adreslerde ve araç içerisinde yapılan aramada, 1 ruhsatsız tabanca, 1 şarjör, 10 fişek, 650 gram Skunk uyuşturucu maddesi, 2 hassas terazi, 3 gram metamfetamin, 1 cep telefonu, bin 200 euro, 70 dolar, 11 bin 650 TL ele geçirildi.

Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alınırken, diğer 2 şüpheli hakkında adli işlemlere başlanıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement