Antalya'lı gencin acı günü! Bankta ölen babasına son bakışı yürek parçaladı - Son Dakika
3. Sayfa

Antalya'lı gencin acı günü! Bankta ölen babasına son bakışı yürek parçaladı

Antalya'da sokakta yaşayan bir şahıs, bir parkta üzerinde uyuduğu bank üzerinde yaşamını yitirdi. Babasının ölüm haberini alarak olay yerine gelen oğlu ise gözyaşlarına engel olamadı. Şahsın babasına son kez uzun uzun bakması yürek parçaladı.

05.09.2021 13:32  Güncelleme: 13:36

Muratpaşa İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 620 sokak üzerinde bulunan parkta öğle saatlerinde edinilen bilgiye göre; parkın yanında bulunan kapalı otoparkın özel güvenlik görevlisi bank üzerinde bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Görevli şahsa seslense de bir cevap alamadı. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık çalışanları geldi.

10 YILDIR DIŞARIDA YAŞIYORMUŞ

Sağlık çalışanları tarafından yapılan incelemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede şahsın Muharrem Demir olduğu öğrenildi. Yaşlı adamın yaklaşık 10 yıldır dışarılarda kaldığı bildirildi. Polisin haber vermesinin ardından şahsın oğlu Necati Demir de olay yerine geldi.

OĞLUNUN BAKIŞLARI YÜREK BURKTU

Demir, bank üzerinde hareketsiz yatan ve üzeri örtülen babasına uzun uzun baktı. Zaman zaman gözyaşlarını tutmayan oğlunun son bakışları yürek burktu. Şahsı mahalle sakinleri teselli etti. Polis ekipleri yaşlı adamın ölümü ile ilgili inceleme başlattı. Ceset polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Antalya\'lı gencin acı günü! Bankta ölen babasına son bakışı yürek parçaladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Antalya'lı gencin acı günü! Bankta ölen babasına son bakışı yürek parçaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Zekeriya Fırat: İnsana evladı nasıl emanetse, yaşlı ana babamizda bize Allah'ın emaneti.herjes ana babasının kıymetini bilsin. 152 8 Yanıtla
  • Hüseyin özenç: Utanmadan birde göz yaşı döküyor vicdan yapıyor 88 37 Yanıtla
  • Mehmet Mehmet: Yenimi farketmiş babası olduğunu 93 6 Yanıtla
  • Furkan Şen: Bilemeyiz yaşananları belki de gelmek istemiyordur aralarında problem vardır adamın belki de evi var kendini sokaklara attı demek ki Allah hidayet versin kimse kınamasın. Başına gelmedikçe ölmezmiş insan.Allah rahmet eylesin 87 5 Yanıtla
  • İlker Kose: BAKACAK YÜZ VARSA İYİ TABİİ.ADAM YILLARDIR DIŞARDA YAŞASIN SEN BİRŞEY YAPMA AYIP 67 6 Yanıtla

Advertisement