Arılıkta gezintiye çıkan domuzlar böyle görüntülendi - Son Dakika
3.Sayfa

Arılıkta gezintiye çıkan domuzlar böyle görüntülendi

Hatay'ın Defne ilçesinde bulunan arılığa giren domuzlar, güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, domuzların toprağı eşeleyerek yiyecek aradığı görüldü. Domuzlar zaman zaman arıların uçuş tahtalarını kırsa da arıcılar için heyecan verici bir durum oluşturdu.

16.03.2024 09:38  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Defne ilçesinde doğayla iç içe bir konumda bulunan arılığa giren domuzlar, güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, domuzların toprağı eşeleyerek yiyecek aradığı görüldü.

Defne ilçesi Harbiye Mahallesi'nde 350 kovanıyla arıcılık yapan depremzede İsmail Akyüz'ün davetsiz misafirleriyse çiftliğe giren domuzlar oldu. Çiftlikte gezintiye çıkan domuzlar, zaman zaman arıların uçuş tahtalarını kırsalar da görüntülerde, toprağı eşeleyerek yiyecek aradıkları görüldü.

Domuzların zaman zaman enseleriyle kovanların uçuş tahtalarını kırdıklarını belirten İsmail Akyüz, "Domuzlar arılığın içine girdi. Burası yabani hayvanların popülasyonunun fazla olduğu bir yer. Arılığın içindeki toprağı eştikleri anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Zaman zaman kovanların uçuş tahtalarını enseleriyle istemeden kırıyorlar. Küçük hasarlar veriyorlar, onu da telafi ediyoruz. Pek fazla bir sıkıntı yok" dedi. - HATAY

Arılıkta gezintiye çıkan domuzlar böyle görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Arılıkta gezintiye çıkan domuzlar böyle görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement