Arnavutköy'de Şantiyeden İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Arnavutköy'de Şantiyeden İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Yakalandı

Arnavutköy'de bir şantiye alanından 20 bin lira değerinde inşaat malzemesi çalan Y.E.A, güvenlik kameralarına yakalandı. Polis, yapılan çalışma sonucunda şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

18.11.2023 13:51  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutköy'de servis minibüsüyle bir şantiye alanına gelen Y.E.A, 20 bin lira değerindeki inşaat malzemesi çaldı. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, polis yaptığı çalışmayla malzemeleri çalan şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

Arnavutköy Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir şantiye alanına servis aracı ile yanaşan Y.E.A, şantiye alanının yanına bir süre park ettikten sonra aracından inip inşaat malzemelerini aracına yükleyerek çaldı. Yaklaşık 20 bin lira değerindeki demir, tuğla, tahta gibi inşaat malzemelerini çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Yavuz Selim Polis Merkezi Suç Araştırma Büro Amirliği ekipleri konuya ilişkin çalışma başlattı. Ekipler, Y.E.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Arnavutköy\'de Şantiyeden İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Arnavutköy'de Şantiyeden İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement