Asker eğlencesinde ortalık karıştı; gençler yumruk yumruğa birbirine böyle saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Asker eğlencesinde ortalık karıştı; gençler yumruk yumruğa birbirine böyle saldırdı

Esenyurt'ta asker eğlencesinde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Polis müdahalesiyle ayrılan tarafların kavga anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

13.04.2024 11:51  Güncelleme: 11:53

Asker eğlencesinde ortalık karıştı; gençler yumruk yumruğa birbirine böyle saldırdı

İSTANBUL - Esenyurt'ta asker eğlencesinde ortalık karıştı. İki grup arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, taraflar polis müdahalesiyle ayrıldı. Yaşanan o kavga anları ise kameraya yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Saadetdere Mahallesi 6. sokakta yaşandı. İddiaya göre, askere gidecek bir gencin eğlencesinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma yumruklu kavgaya döndü. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Polisin müdahalesinin ardından ayrılan tarafların o anları ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Asker eğlencesinde ortalık karıştı; gençler yumruk yumruğa birbirine böyle saldırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Asker eğlencesinde ortalık karıştı; gençler yumruk yumruğa birbirine böyle saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ramazan Katırcı: Sonuç ne, kime neyi ispatladınız konuşarak anlaşamıyor musunuz, Allah insanı diğer canlılardan farklı olarak akıl vermiş, merak etmeyin ilerleyen yıllarda yapay zeka geliştiğinde belli bir kesim zaten yok olacak, ozamana kadar hayatımızı yaşayalım demiyorlar birbirlerini yiyorlar. 0 0 Yanıtla

Advertisement