Okul çıkışı dehşet! Ortaokul öğrencisi takip ettiği arkadaşını bıçakladı - Son Dakika
3.Sayfa

Okul çıkışı dehşet! Ortaokul öğrencisi takip ettiği arkadaşını bıçakladı

Bağcılar'da ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki çocuk, kar maskesi takarak takip ettiği arkadaşını evinin önünde bıçakladı. Yaralı olarak eve çıkan çocuk, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın bilinçli bir şekilde gerçekleştiğini söyleyen anne, çocuğun daha önce de sınıfta sataşmalar yaptığını ve bu olayın bir kumpas olduğunu belirtti. Aile, çocuğun ceza almasını istiyor.

26.02.2024 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da kar maskesi takan 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi, takip ettiği arkadaşını evinin önünde bıçakladı. Yaralı olarak eve çıkan çocuk, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın çocuklar arasında 2 gün önce yaşanan tartışmayla ilgili olduğu ortaya çıktı.

OKULDA TARTIŞTI, EVİNE KADAR TAKİP ETTİP BIÇAKLADI

İddiaya göre okulda oyun oynayan H.Ç.Ç isimli çocuk, arkadaşı R.U.Y. ile tartıştı. Tartışma arkadaşlarının araya girmesiyle büyümeden son buldu. Olaydan iki gün sonra H.Ç.Ç., okul çıkışında R.U.Y.'yi takip etti. Sokakta kar maskesini takan H.Ç.Ç., R.U.Y.'yi evinin önünde bacağından bıçakladıktan sonra kaçtı.

Kanlar içerisinde kalan R.U.Y. ise yaralı halde eve çıktı. Kapıyı açınca çocuğun kanlar içerisinde olduğunu gören yakınları, hemen hastaneye kaldırdı.Ailenin ihbarı üzerine hastaneye gelen polis ekipleri, R.U.Y.'nin ifadesini aldı. Polis, olaydan sonra kaçan H.Ç.Ç'i kısa sürede yakaladı.

"İYİLEŞMEZSE YENİ BİR OPERASYON YAPILACAK"

Yaşanan olayın bilinçli bir şekilde gerçekleştiğini söyleyen anne Nuray Yılmaz "Bu çocuk daha önce de çocuğumun sınıfına gelerek herkese sataşıyormuş. Oğlumla da aralarında sataşmalar oluyordu. Damat oyunu denen bir oyun varmış. Bu oyunda çocuğu ortaya alarak dövmüşler. O çocuk da bunu oğlumdan bilerek 'bunu sen yaptırdın' demiş. Gücü buna yettiği içinde geliyor karnına yumruk atıyor. Aralarında kavga çıkıyor ama arkadaşları araya giriyor konu orada kapanıyor. Olaydan iki gün sonra çocuğumu eve kadar takip ediyor. Çocuk tam zile bastığında geliyor ve arkadan bıçağı iki yerine batırıyor ve koşarak uzaklaşıyor. Bu bilinçli yapılmış bir şey bildiğiniz çocuğuma kumpas kurmuş. Kar maskesi takmış kafasına kapüşonunu takmış. Ben olay anında işteydim babaannesi götürüyor hastaneye. Bıçak toplardamara geliyor o iyileşmezse yeni bir operasyon geçirmesi gerektiğini söyledi. Şu an genel durumu iyi böyle bir şey olduğu için çok üzgünüz" dedi.

"ÇOCUĞUMA MI ÜZÜLEYİM YAPANIN ÇOCUK OLMASINA MI?"

Yaşanan olay nedeniyle çok üzgün olduklarını belirten Yılmaz "Kendi çocuğumun böyle olduğuna mı üzüleyim, bunu yapanın da bir çocuk olduğuna mı üzüleyim? Biz şikayetçi de olduk. Çocuğu polis ekipleri almış. Bu çocuğun ceza almasını istiyoruz. Bu yaşta bunu yapan büyüdüğünde daha kötü şeyler yapabilir. Ama çocuk yaptığını itiraf etmiş. Çok üzüldük buna aileler nasıl izin veriyor. Çocuk zaten daha önce sürekli disiplin cezası alan bir çocukmuş. Ailesi bize ulaşmadı sadece okul yönetimine geçmiş olsun dediğimizi iletin demişler" diye konuştu.

Ortaokul öğrencisi çocuk, takip ettiği arkadaşını bıçakladı
Ortaokul öğrencisi çocuk, takip ettiği arkadaşını bıçakladı
Okul çıkışı dehşet! Ortaokul öğrencisi takip ettiği arkadaşını bıçakladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Okul çıkışı dehşet! Ortaokul öğrencisi takip ettiği arkadaşını bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement