Bankadaki silahlı saldırıya şahit olan esnaf o anları anlattı: "Markete gider gibi sakindi" - Son Dakika
3.Sayfa

Bankadaki silahlı saldırıya şahit olan esnaf o anları anlattı: "Markete gider gibi sakindi"

Bankadaki silahlı saldırıya şahit olan esnaf o anları anlattı: "Markete gider gibi sakindi" Başkent'te U.D. isimli bir kişi, bankamatik kartı alamadığı banka görevlisine silahla saldırdı.

15.03.2023 11:51  Güncelleme: 14:27

Bankadaki silahlı saldırıya şahit olan esnaf o anları anlattı: "Markete gider gibi sakindi"

ANKARA - Başkent'te U.D. isimli bir kişi, bankamatik kartı alamadığı banka görevlisine silahla saldırdı. Yaralanan banka görevli hastaneye kaldırılırken, o anlara tanık olan esnaflardan Sinan Tanılkan, saldırgan şahsın rahat tavırlar içerisinde olduğunu söyleyerek korku dolu o anları anlattı.

Olay, Çankaya ilçesi GMK Bulvarı üzerinde bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere U.D., talep ettiği banka kartı istediğinin reddedilmesi üzerine kısa bir süre sonra aracıyla bankaya tekrar gelerek silahlı saldırıda bulundu. U.D.'nin pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu banka görevlisi Hüseyin Mert K.'nin başına saçma isabet etti. Yaralanan banka görevlisi olay yerinde ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralanan banka görevlisinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, saldırgan U.D. teslim olduğu polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili incelemenin devam ettiği aktarıldı.

"Markete gider gibi sakindi"

Saldırı anına tanık olan esnaflardan Sinan Tanılkan, "Dün silah sesi duydum. Pencereden dışarıya baktığımda birisinin pompalı tüfekle yolun karşısına geçtiğini gördüm. Gri bir aracı yolun kenarına çekti. Tüfeği aracın arka koltuğuna koydu, kendi de sürücü koltuğuna oturdu. Kaçmadı. Polisin gelmesini bekledi. Kısa süre sonra polisler geldi. Saldırganı gözaltına aldı. Banka kartı istemiş. Alamayınca böyle yapmış. Vurulan kişi hafif yaralıymış. Saldırgan çok sakin ve rahattı. Markete gider gibiydi sanki. 3-4 el ateş sesi duydum" ifadelerini kullandı.

Bankadaki silahlı saldırıya şahit olan esnaf o anları anlattı: "Markete gider gibi sakindi"
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bankadaki silahlı saldırıya şahit olan esnaf o anları anlattı: 'Markete gider gibi sakindi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement