Bebeğin Parmağına Sıkışan Oyuncağı İtfaiye Çıkardı - Son Dakika
Son Dakika Logo
3. Sayfa

Bebeğin Parmağına Sıkışan Oyuncağı İtfaiye Çıkardı

27.09.2017 22:11

Bebeğin parmağına sıkışan oyuncağı itfaiye çıkardıMALATYA - Malatya'da 1 yaşındaki bebeğin parmağına sıkışan oyuncak hastanede itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

Bebeğin parmağına sıkışan oyuncağı itfaiye çıkardı

MALATYA - Malatya'da 1 yaşındaki bebeğin parmağına sıkışan oyuncak hastanede itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre evde oyun oynayan 1 yaşındaki Merve bebeğin parmağına oyuncak sıkıştı. Aile oyuncağı evde çıkarmayınca Turgut Özal Tıp Merkezine gitti. Burada da Merve bebeğin parmağına sıkışan oyuncak çıkartılamayınca itfaiyeden yardım istendi.

Kısa sürede acil servise gelen itfaiye ekipleri minik bebeğin parmağında sıkışan oyuncağı çıkarmak için çalışma yaptı. Yaklaşık 10 dakikalık hassas çalışma ile parmağa sıkışan oyuncak çıkartıldı.

Minik Merve daha sonra yapılan sağlık kontrolünün ardından taburcu edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Bebeğin Parmağına Sıkışan Oyuncağı İtfaiye Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement