Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu: 5 Kişiden Birisi Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu: 5 Kişiden Birisi Tutuklandı

Çanakkale\'de Uyuşturucu Operasyonu: 5 Kişiden Birisi Tutuklandı

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı. Operasyonda 98,1 gram metamfetamin, 51,33 gram sentetik kannabinoid, uyuşturucu içiminde kullanılan iki payp ve bir plastik düzenek ele geçirildi. Diğer 4 kişi ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Uyuşturucu ticareti şüphelisi adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

29.09.2023 11:46

Çanakkale'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullananlara yönelik operasyon düzenledi. 5 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda 98,1 gram metamfetamin, 51,33 gram sentetik cannabinoid, 2 uyuşturucu madde kullanmaya yarayan payp ve uyuşturucu madde kullanmaya yarayan plastik düzenek ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüphelinden 4'ü ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 1 şüpheli ise işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu: 5 Kişiden Birisi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement