Ceyhan Nehri Taştı, Vatandaş Görmeye Koştu - Son Dakika
3.Sayfa

Ceyhan Nehri Taştı, Vatandaş Görmeye Koştu

- Ceyhan Nehri taştı, vatandaş görmeye koştu Günlerdir etkili olan yağışlarla su seviyesi yükselen Ceyhan Nehri taşkınlara neden oldu, vatandaşlar nehri görüntüleyebilmek için köprüye koştuADANA - Adana'nın Ceyhan ilçesinde günlerdir süren yoğun yağışlar sebebiyle debisi yükselen Ceyhan...

06.01.2019 16:05

- Ceyhan Nehri taştı, vatandaş görmeye koştu

Günlerdir etkili olan yağışlarla su seviyesi yükselen Ceyhan Nehri taşkınlara neden oldu, vatandaşlar nehri görüntüleyebilmek için köprüye koştu

ADANA - Adana'nın Ceyhan ilçesinde günlerdir süren yoğun yağışlar sebebiyle debisi yükselen Ceyhan Nehri, zaman zaman taşkınlara neden olurken, vatandaşlar nehri görüntüleyebilmek için bölgeye köprüye akın etti.

Çukurova'nın iki ana hayat kaynağından birisi olan Ceyhan Nehri'nin seviyesi şiddetli yağışlar nedeniyle yükseldi. Nehir kenarındaki çadırlarda yaşayan Suriyeliler yakınlarının yanına yerleşirken, taşkınlar nedeniyle tarım alanları sular altında kaldı.

Su seviyesinin son noktaya dayandığı nehir vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Fotoğraf ve görüntü çekmek için Alparslan Türkeş Köprüsü'ne gelen vatandaşlar nehrin akışını izlediler.

Yağışların bu şekilde devam etmesi sonucunda sel tehlikesiyle karşı karşıya kalacaklarını söyleyen Ahmet Bozcalar, "28 yaşındayım daha önce bu şekilde bir dolulukla karşılaşmadım. Buraya fotoğraf çekmek için geldik" dedi.

Ceyhan Nehri Taştı, Vatandaş Görmeye Koştu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ceyhan Nehri Taştı, Vatandaş Görmeye Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement