Cinnet Kurbanları Toprağa Veriliyor - Son Dakika
3. Sayfa

Cinnet Kurbanları Toprağa Veriliyor

Cinnet kurbanları toprağa veriliyor Adana'da damat adayının öldürdüğü Gönül ve Suphi Cengiz'in cenazeleri Hatay'da gözyaşları arasında defnedildiHATAY - Adana'da kız isteme tartışmasının ardından cinnet getiren damat adayının öldürdüğü 5 kişiden Suphi ve Gönül Cengiz'in cenazeleri Hatay'da...

05.05.2017 14:54

Cinnet kurbanları toprağa veriliyor

Adana'da damat adayının öldürdüğü Gönül ve Suphi Cengiz'in cenazeleri Hatay'da gözyaşları arasında defnedildi

HATAY - Adana'da kız isteme tartışmasının ardından cinnet getiren damat adayının öldürdüğü 5 kişiden Suphi ve Gönül Cengiz'in cenazeleri Hatay'da toprağa verildi.

Damat adayı Denizhan Dener tarafından hala Gönül Cengiz ile oğlu Suphi Cengiz'in cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldıktan sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksine getirildi.

Buradaki törende gözyaşları sel olurken aile üyeleri kameralara görünmemeye çalıştı.

Kılınan cenaze namazının ardından sevenleri tarafından cenaze aracına konulan Gönül ve Suphi Cengiz'in cenazeleri Hatay Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığında bulunan aile mezarlığına defnedildi.

Öldürülen emekli vali İsmet Metin eşi Nursen Metin, kızları Senem Metin'in cenazesi ise defnedilecek.

Cinnet getirdikten sonra intihar eden Denizhan Dener'in Adana'daki cenazesinin ise arkadaşları tarafından teslim alınıp toprağa verileceği öğrenildi.

(BGY-

Cinnet Kurbanları Toprağa Veriliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Cinnet Kurbanları Toprağa Veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement