Denizli'de Şiddetli Fırtına Ağaçları Yerinden Söktü, İş Yerlerinin Tentelerini Devirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Denizli'de Şiddetli Fırtına Ağaçları Yerinden Söktü, İş Yerlerinin Tentelerini Devirdi

Denizli'de şiddetli fırtına ağaçları yerinden söktü, iş yerlerinin tentelerini devirdiDENİZLİ - Denizli'nin Çivril ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına ağaçları devirdi, iş yerlerinin branda ve tentelerini söktü.

25.01.2018 15:02

Denizli'de şiddetli fırtına ağaçları yerinden söktü, iş yerlerinin tentelerini devirdi

DENİZLİ - Denizli'nin Çivril ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına ağaçları devirdi, iş yerlerinin branda ve tentelerini söktü.

Denizli'nin Çivril ilçesinde şiddetli rüzgar ve fırtına etkili oldu. İlçe merkezinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına ağaçları devirdi, iş yerlerine zarar verdi. İki iş yerinin tabela ve tenteler rüzgar nedeniyle söküldü. İtfaiyeye gelen ihbarlarda şu ana kadar 9 tane ağacın devrildiği belirtilirken, devrilen ağaçların kaldırılması için itfaiye ekipleri çalışmalara başladı. Devrilen ağaçlar nedeniyle yaralının olmaması sevindirirken, bazı iş yerlerinde ise maddi hasar meydana geldi.

İlçe kaymakamı Armağan Önal, ağaçların devrildiği bölgede ve maddi zarar gören iş yerlerinde inceleme yaptı. Çivril'de hayatında ilk defa böyle bir fırtına gördüğünü belirten Hüseyin Bilgin, çatıların uçtuğunu, ağaçların devrildiğini, ilk defa böyle fırtına görüldüğünü kaydetti.

Denizli\'de Şiddetli Fırtına Ağaçları Yerinden Söktü, İş Yerlerinin Tentelerini Devirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Denizli'de Şiddetli Fırtına Ağaçları Yerinden Söktü, İş Yerlerinin Tentelerini Devirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement