Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına maket uçakla saldırı girişimi - Son Dakika
3. Sayfa

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına maket uçakla saldırı girişimi

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına maket uçakla saldırı girişimi Diyarbakır Valiliği: "Söz konusu saldırı maketi düşürülmüş olup Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığımızda herhangi bir zayiat mevcut değildir" Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır 8.

19.05.2021 01:28  Güncelleme: 03:45

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına maket uçakla saldırı girişimi

Diyarbakır Valiliği: "Söz konusu saldırı maketi düşürülmüş olup Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığımızda herhangi bir zayiat mevcut değildir"

DİYARBAKIR - Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına uçak maketiyle saldırı girişiminde bulunulduğunu, maket uçağın düşürüldüğünü, herhangi bir zayiatın mevcut olmadığını açıkladı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 00.30 sularında Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına uçak maketiyle bir saldırı girişiminde bulunulduğu belirtildi. Söz konusu saldırı maketinin düşürüldüğü kaydedilen açıklamada, Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığında herhangi bir zayiatın mevcut olmadığı belirtildi.

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına maket uçakla saldırı girişimi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına maket uçakla saldırı girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Eylül demircan: 3 dakika öncede şehitlik karakolu cıvarından silah sesleri yükseldi ne oluyor bu gece böyle 0 0 Yanıtla

Advertisement