Diyarbakır'da Aileni Vuran Adam Teslim Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da Aileni Vuran Adam Teslim Oldu

Diyarbakır\'da Aileni Vuran Adam Teslim Oldu
15.04.2026 23:04

Diyarbakır'da eşi ve kızını vuran Z.A., kahvehanede kendini polise ihbar ederek teslim oldu.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde eşi ve kızını silahla yaralayan şahıs, kahvehaneye gidip kendini polise ihbar edip teslim oldu.

Edinilen bilgilere göre, Selahattin Eyyubi Mahallesi Turgut Özal Bulvar'ında ailesiyle sorun yaşayan Z.A., evde eşi K.A.ve kızı H.A.'yı silahla vurup yaraladı. Z.A., daha sonra gittiği kahvehanede çay içtikten sonra 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı anne ve kızı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere sevk edildi.

Gözaltına alınan şahsın emniyetteki işlemleri sürüyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Diyarbakır'da Aileni Vuran Adam Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement