Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Elazığ\'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda, S.D, M.D. ve M.E. isimli 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda ise 21 gram metamfetamin, 7 adet Lyrıca hap, 1 adet hassas tartı, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca, 32 adet tabanca fişeği ve 13 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

01.11.2023 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda, 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı, bölgede huzur ve güvenin sağlanması için çalışmaları sürdürüyor. Bu çerçevede ekiplerin istihbari çalışmaları sonucu S.D, M.D. ve M.E.'ni işyerlerinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığınca şüpheli şahısların işyerlerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İş yerinde yapılan aramada, 21 gram metamfetamin, 7 adet Lyrıca hap, 1 adet hassas tartı, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca, 32 adet tabanca fişeği, ve 13 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement