Eski eşini öldüren iş adamının 7 saat kapıda beklediği iddiası
İSTANBUL - Boşandığı bankacı eşi Selma Aslan'ı Başakşehir'deki evlerinin önünde öldürdükten sonra intihar eden işadamı Mehmet Kaşıkçı'nın 7 saat boyunca eski eşini öldürmek için kapıda beklediği iddia edildi.
Önceki akşam meydana gelen olayda bir süre önce iflas eden iş adamı Mehmet Kaşıkçı, 1 yıl evli kaldıktan sonra boşandığı bankacı eşi Selma Aslan'ı asansöre bineceği sırada öldürmüştü. Olayın ardından Aslan ve Kaşıkçı'ının cansız bedenleri yapılan incelmelerin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı.
Olaya ilişkin soruşturma yürütülürken işadamı Mehmet Kaşıkçı'nın olaydan 7 saat önce siteye gelerek Aslan'ı beklediği iddia edildi. Kaşıkçı'nın Başakşehir'deki siteye geldiği aracın ise olayın ardından bölgede olmadığı öne sürülürken soruşturmanın geniş çaplı yürütüldüğü kaydedildi.
Olayın önceki akşam gerçekleştiğini kaydeden çevrede oturan bir mahalle sakini" bildiğimiz kadarıyla boşanma konusu varmış. Anlaşamamışlar. Eşini öldürdükten sonra intihar etmiş" dedi.
Son Dakika › 3. Sayfa › Eski Eşini Öldüren İş Adamının 7 Saat Kapıda Beklediği İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.