Eskişehir merkezli 'Barbie-Es' fuhuş operasyonunda 9 kişi tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Eskişehir merkezli 'Barbie-Es' fuhuş operasyonunda 9 kişi tutuklandı

Eskişehir merkezli \'Barbie-Es\' fuhuş operasyonunda 9 kişi tutuklandı

Eskişehir merkezli olarak Ankara, İstanbul, Ağrı ve Mardin'de gerçekleştirilen 'Barbie-Es' isimli fuhuş operasyonunda yakalanan 18 kişiden 9'u tutuklandı. Operasyonda 8'i kadın toplamda 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve fuhşa yer temini suçlarından Eskişehir Adliyesine sevk edildi.

08.01.2024 19:46

Eskişehir merkezli olarak 5 ilde gerçekleştirilen 'Barbie-Es' isimli fuhuş operasyonunda yakalanan 18 kişiden 9'u tutuklandı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Eskişehir merkezli olarak Ankara, İstanbul, Ağrı ve Mardin'de fuhuş operasyonu düzenlendi. 5 ilde eş zamanlı olarak yapılan 'Barbie-Es' isimli operasyonda 8'i kadın 18 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından 'fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve fuhşa yer temini' suçlarından Eskişehir Adliyesine sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından hakim karşısına çıkan şüphelilerden 9'u tutuklanırken, 9'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eskişehir merkezli 'Barbie-Es' fuhuş operasyonunda 9 kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement