Esnafın kovaladığı hırsızı gören motokurye, şahsı çarparak durdurdu - Son Dakika
3. Sayfa

Esnafın kovaladığı hırsızı gören motokurye, şahsı çarparak durdurdu

Fatih'te bir otomobilden dizüstü bilgisayar çalarak kaçmaya başlayan hırsızı fark eden araç sahibi karı-koca ile zanlı arasında kovalamaca yaşandı. Metrelerce devam eden kovalamaca da bir kuryenin dikkati sonucu motorla kovalayıp çarptığı hırsız kıskıvrak yakalandı. Hareketli anlar kameralara yansırken, hırsız polis merkezine teslim edildi.

17.07.2022 09:56  Güncelleme: 11:05

İstanbul'da akşamüstü bir hırsız altgeçitte park halinde bulunan otomobilin içerine girdi. Araçtan 2 adet dizüstü bilgisayar çalan hırsız, araç sahibinin gelmesi üzerine kaçmaya başladı. Bunu gören vatandaşlar ile hırsız arasında kovalamaca başladı.

MOTOKURYE ÖNCE KOVALADI SONRA ÇARPTI

Metrelerce devam eden kovalamacada altgeçitten geçmekte olan bir motokurye de kaçan kişinin hırsızlık zanlısı olduğunu fark ederek onu kovalamaya başladı. Dakikalar süren kovalamaca sonucunda motokurye uyarılarına rağmen durmayan hırsızı çarparak durdurdu. Bu sırada çevredekilerinde olayı fark etmesi sonucu zanlı yakalanarak Beyazıt Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi. Hareketli anları ise kameralara saniye saniye yansıdı.

"SERTÇE ÇARPTIM YERE DÜŞTÜ"

Olayla ilgili konuşan bir motokurye Musa Aslan, "Baktım kadın koşuyordu, bende arkasındaydım. Birkaç kez dön dedim dönmedi. Ben de iki üç kez motorla kendisine çarptım. Onu düşürmek, zarar vermek istemedim. Baktım hala durmuyor bu kez de sertçe çarptım ve düştü. Sonra diğer arkadaşlar onu tuttu. Hırsızlık yapmış ve koşarak kaçıyordu. Bir kadın ve erkek hırsızın peşinden koşuyordu bende öyle fark ettim. Ben de siparişe gidiyordum" dedi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, çalınan dizüstü bilgisayarlar ise sahiplerine teslim edildi.

Esnafın kovaladığı hırsızı gören motokurye, şahsı çarparak durdurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Esnafın kovaladığı hırsızı gören motokurye, şahsı çarparak durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement