Galata Kulesi'nden atlayarak intihar eden adamın o anlara ait görüntüsü ortaya çıktı! - Son Dakika
3. Sayfa

Galata Kulesi'nden atlayarak intihar eden adamın o anlara ait görüntüsü ortaya çıktı!

Galata Kulesi'nde seyir terasına çıkan yabancı uyruklu bir adam, metrelerce yükseklikten aşağı atlayarak yaşamını yitirdi. 30'lu yaşlarda olduğu öğrenilen adamın kendini aşağı bıraktığı anlar, aşağıda kendisini Galata Kulesi'yle birlikte kayda alan bir genç tarafından fark etmeden video kaydına alındı.

12.10.2022 21:23  Güncelleme: 21:53

İstanbul'da 30-35 yaşlarında yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir erkek, Galata Kulesi'nin seyir terasından kendini boşluğa bıraktı. Metrelerce yükseklikten düşen kişi yerde hareketsiz kaldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede kuleden atlayan kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi.

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, kulenin etrafını şeritle kapattı. Üzerinde kimliğini belirleyebilecek herhangi bir belge çıkmayan ceset, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Bazı yerli ve yabancı turistler polisin çalışmalarını izlerken bazıları da cep telefonlarıyla görüntü almaya çalıştı.

AŞAĞIYA ATLADIĞI ANLARIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde intihar eden kişinin kendini aşağıya bıraktığı anlar anbean kaydedildi. Videoyu çeken kişi, Galata Kulesi'nin önünde selfie çekmek isterken, fark etmeden aşağıya atlayan kişiyi de görüntülere dahil etti.

Galata Kulesi\'nden atlayarak intihar eden adamın o anlara ait görüntüsü ortaya çıktı!

Son Dakika 3. Sayfa Galata Kulesi'nden atlayarak intihar eden adamın o anlara ait görüntüsü ortaya çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Doğan Koç: SELAMÜN ALEYKÜM İNTİHAR ÇÖZÜM YOLU DEĞİL YAPMAYIN TÖVBE EDİN İNTİHAR EDİNCE HİCBİŞEY BİTMİYOR ÖMÜR TARAFTA DAHA ÇOK ACI ÇEKİYORSUNUZ YER6 KANALINI İZLEYİN NAMAZINIZI KILIN ALLAHI zikredin 14 0 Yanıtla
  • Dosya Depo: İntihar eden kişinin babası Khk dan 6 yıldır CEZAEVİNDE VE HÜCREDE tutulan bir vatandaştır! Kimliği saklanmak için yabancı uyruklu denmektedir! 2 2 Yanıtla

Advertisement